Jump to content

Moto Zajednica

Goran Jankovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Goran Jankovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. za koji dan mi stize honda 1100xx pa bi voleo da cujem neko iskustvo.
  2. ako je tako: pocni da koristis enduro gume moras se poigrati prenosom,predlazem zadnji lancanik 2do3 zubca vise prednji 1 manje(ovim povecavas obrtni momenat malo smanjujes max brzinu) ako radis sa fabrickim felnama,ako uzmes zicane sigurno ces naici na druge dimenzije,pa samim tim moras se vise poigrati prenosom.
  3. franc kakav je bio sa potrosnjom,voznjapo zavojitim cestama me posebno zanima ,dali si vozio sa fabrickim gumama ili trkacim itd.unapred hvala,izvuci jos po neku informaciju od Bandita.
  4. sto se tice klipova kod ovg modela radi se o pos. kovanim klipovima od al.legure,koji imaju na sebi sloj nikl-fosfor-silicij-karbida.Ta prevlaka je poznata kao "SCEM"(Suzuki composite electrochemikal materijal)
  5. okrad u ovim testovima CB 500 je uzet kao "kontrola"(motor srednje zapremine i normalnih performansi).
  6. 2003.godine sam prvi put seo na sv 650s iz 99`tada sam video da motocikl ima opasno dobru GEOMETRIJU samo mali nedostatak snage. Savetujem svakog pogotovo nase nove bajkere da obavezno pre kupovine bajka provozaju motor,makar sednu na njega tada ce uociti koliko ce im motor lezati.Nemojte kupovati gledanjem.
  7. ima ga u nasem oglasniku sv1000s star par godina ali treba videti i to, malo mi cudne one njegove nalepnice.
  8. fazer? to je tezi motor.bajkeri ucio sam se na cetvorocilindrasima i to pozdravljam. twin mi se vise svidja cini mi se da su upravljiviji,laksi za voznju. glavni nedostatak moje bivse TDM-ke:malo je ipak bila velika za svakodnevnicu,za neki izlazak nabrzaka inace fenomenalan stroj trebalo joj jos malo snage i zivahnosti.
  9. HEJ,,nisam mislio na farbanje pljuc,pljuc. pa nije to bas mali motor po gabaritu
  10. PABLO malo me sad zbunjujes sa tim "navikavanjem" do skora sam vozio TDM-a850 iz 2000. motor sam prodao CRNOJ MRLJI-pozlatila mu se! razmisljam o kupovini NOVOG MOTORA,malo sam u dilemi mozda z750 cene su slicne ,malo je skuplji sv1000s k6 pozdrav!
  11. pozdrav drugari,u nameri sam da kupim ovo nikad ga nisam vozio,sedeo sam na njemu i cini mi se da bi legao ko pesnica na oko ;D ako je iko vozao nek mi napise nesto
  12. i sutra stize mnogooooo Negotinaca
  13. znate li nekog dobrog farbara ko moze da odradi motor ko iz fabrike,da odradi dobro prelaze sa vise boja napisite mi vasa iskustva pozdrav!
  14. pozdrav svima sto su nas posetili,posebno ----orlovima i naj dvojcu pri odlasku na drag-staru!!!
  15. izgubismo u pol.finalu na konopcu. PS ja sam bio onaj na celu sa majcom"Srbija"
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja