Jump to content

Moto Zajednica

opusteni

Članovi
 • Broj tema i poruka

  172
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

152 Excelent

O članu opusteni

 • Rank
  . . .

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Indjija
 • Motocikl
  Japaner

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Husqvarna smr nije za šumu čak i ako ima enduro točkove, do 2010 pazi zbog delova. Gledaj da je oznaka TE te oznake su do 2013 posle su pod okriljem ktm. Ako hoćeš šumu dateraš kros zaboravi, yamaha wr,husqvarna te,ktm exc.
 2. Neverovatno,nek digne 2 prsta ko nikada nije dao gas na policiju,vozio bez kacige,ne registrovanim motorom,bez dozvole(iskreno) a da je od malih nogu na motoru. Makar i kao klinac,neki ljudi se ponašaju kao deca i u 30,40 pa i više godina,svi sudite po PS a pri tome polazite od sebe. Dokaz detinjosti kod odraslih je npr vlast i njima bliski. Dečko je rezikovao razlog ne bitan,desilo se i tjt,njega više nema,platio je visoku cenu. Ne može se suditi nikome čitajući štampu,umeju da omanu.
 3. Nije to velika potrošnja za ludiranje,ja ni danas sa ovim motorom ne znam potrošnju osim da eto ceo dan mi treba da potrošim rezervoar a retko kada dospem u danu.
 4. E kada se čovek opredeli za jednu stvar,lako je tako hahahhaha.
 5. Mislim da sam spreman za gimnastiku pakovanja i raspakivanja,neće to biti baš svaki vikend al recimo more,kako to tamo funkcioniše. Prikolica ima,očas posla bi napravio neku nadogradnju sa valjcima ili šta već treba al jednostavno kako nebi koristio svaki vikend nemam mesta za odlaganje njega celog do sledeće vožnje. Prave li se novi maestral čamci? Po oglasima deluju u poodmakloj fazi trulenja,ima i novih rekao bi p.r.c koji deluju povoljno.
 6. Razloga ima dosta,nemam uslove za posedovanje bilo čega drugog zbog transporta,odlaganja a i ovo bi bio samo jedan od sportova kojima se zanimam koji traži vreme i novac. Ovo će da bude hobi neka varijanta osim ako ne preraste u strast. Ako preraste onda motori,bicikli i sve ostalo padaju na drugo,treće ili četvrto mesto. Mada kada se pogleda za jedan bicikl mtb se može kupiti gumenjak sa sve motorom.Deluje smešno al troškovi guma,kočnica,lanaca,ogibljenja nisu niti malo jeftini a na jednoj vožnji svašta može da bude. Ako nekog zanima eto motor husqvarna 2012 449tc super s
 7. Tako će i da bude,ne planiram da merim potrošnju u gramima već bi pokušao u samomom početku napraviti što približniji sklop i resto uživati. Svaki sport je skup tako i ovaj. Još oko poda pitanje šta je tu šta,šta se preporučuje?
 8. Iskustva 0. Znam da ne može da se računa po pređenom putu,mora po satu. Želeo sam da u glavi stvorim sliku i neki pojam o iskorišćenju i odnosu snaga masa za neke koliko toliko normalne uslove i približne.Kada bi se upoređivali uslovi bi se menjali za oba podjednako pa bi na taj način neko iskusan mogao da kaže taj i taj motor je naj optimalniji za taj i taj čamac(bez da zurim) po normalnim uslovima. Znam da se to menja iz sekunde u sekundu,mislim da sam pohvatao deo toga šta me zanima. U hard enduru motori stariji od deset pa i više godina troše drastično različito isti vozač ista relaci
 9. Ja bi shvatio da je krstareća brzina ona sa kojom se postiže naj optimalnija brzina sa naj optimalnijom potrošnjom ili grešim?
 10. Brkam pojmove jer pojma nemam,neznam sa čime bi to uporedio al neka bude indentično eto hard enduru. Bar deluje tako,opet ispada da jači motor manje potroši za neku istu razdaljinu pod istim uslovima. Na primer isti čamac isto terata i krenu uporedo na istu ciljnu tačku jaci će pre da stigne sa većom potrošnjom po satu al za manje vremena? Plan i jeste gušterska neka vožnja kao i da steknem neki pojam o vremenu i prostoru što se tiče čamca i motora pre bilo kakve kupovine. Polaganje obavezno,želeo bi biti legala.
 11. Pa da znaš,gde na dunavu? Vidim beočin,još ako može iz šume da se dođe to je super. Taman oko detalja sa tim dnom,ima ih raznih što na duvanje što alu što plastika.
 12. Za cvajke znam,vozim hard enduro,nebi 2t. Znaci 15hp je ok za takav neki gumenjak i ispada da troši malo više od duplo slabijeg jer mu je potrebno manje vremena za isti put ako negrešim. Ok tjt,mislim da će 15hp da se uzme,još samo da prečešljam oglase ovde i u hr bar,reče neko da su povoljniji.
 13. Pa za četvoro,samo prevoz. Pecanje dvoje,jel ima neko iskustva za uvoz,hteo bi da to ocarinim kako bi se moglo legalno registrovati tj da bude sve po ps. Ne nameravam da razmišljam o policiji i na vodi već bi da tu opciju ugasim u samom startu. Znači čamac za četri osobe sada su to dvoje dece,žena i ja. Pecanje ne više od dvoje,motor za gumenjak koji je dovoljan za prevoz četvoro a da je sve to u kombinaciji lepo uklopljeno. Da ta penta to lepo nosi niti jaka niti slaba. Nemam predstavu vezano za motore i potrošnju,šta se tu lepo uklapa i ako je jači hoceli vise potrošiti za određeni
 14. A u Srbiji? Neznam koliko se isplati uvoziti to,mogu npr da doteram iz hr,slo,it. Mada bi naj rađe uzeo u srb.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja