Jump to content

Moto Zajednica

ROADRUNNER

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ROADRUNNER

  • Rođendan 27.12.1982.

Contact Methods

  • MSN
    DACKOTRONIC@GMAIL.COM

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BATOCINA

ROADRUNNER's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. MZ je u pravu , ista stvar e desava i sa autom kad je akumulator los ako ne kresne iz prve posle vise i ne upali jer se akumulator isprazni skroz. Mozda mu regler ne dopunjava dovoljno ??? Kako bese ono upalis motor pa skines plus klemu sa akumulatora ako radi dobro je ako se ugasi onda nevalja . jel tako bese mozda gresim ??? odavno sam se zezao s tim .
  2. Znaaaci najbolje da narucim od ETZ251 auspluh ! Epa dobro
  3. Znaaaci najbolje da narucim od ETZ251 auspluh ! Epa dobro
  4. Zanima me kako bi se uklopi auspluh od ETZ251 NA ETZ250 dali je to dobro ? Dali treba i krivina tj grana od ETZ251 ? Hteo sam rezonantni al videh da ga ovde na forumu i nehvalite bas pa mi od ETZ251 dodje bolja varijanta .
  5. ROADRUNNER

    MZ Caffe

    Bravo za Makicu!!! ;D
  6. Pozdrav Sumi Zmaj ! Naravno da jesam polomio sam prenos trece brzine ito 2 pyta polomio sam ja tu jos sto sta al necu da lupam sta sve tu fali otprilike cekam godisnji odmor za jedno mesec dana , pa cu sve lepo da rasturim i bacim na papir sta sve fali , pa onda u nabavku. Bice to dugacak spisak ;D zato sam i hteo da kupim drugi MZ al sad nista od toga jer morao sam da uradim generalnu na auto i tu sam puko mnogo polako ne zurim a i MZ Svet je opsiran po pitanju svih radnji i popravki ostaje samo da citam i da se zanimam videcemo sta ce ispasti
  7. Evo jedna slika - mozda je bolje sto se ne vidi ceo motor
  8. Bolje vas nasao Al tesko ce ici to lecenje ovaj moj je umro jadnik pre 8 godina i od tad nije paljen - i da napomenem da je u katastrofa stanju - ja sam se kao klinac slatko navozao i naravno unistio maltene sve Razmisljao sam da kupim ETZ250 ispravan ali iskocise neki drugi troskovi i drugi problemi pa sam resio tj dao sam sebi zadatak da do zime prikupim sve sto mi treba od delova i za zimu da ga uradim i spremno docekam leto 2011-te tako da necu da zurim al ako mi se poboljsa finansiska situacija mozda zavrzdi i ovog leta ko zna ;D
  9. Pozdrav MZjasi !! Duze vreme citam i posmatram ovaj forum pa reko ajd i ja da se javim! Svaka cast na forumu, ovde ima sve sto treba !
  10. Btocina Kragujevac okolna sela raspitacu se obraticu paznju nadjem li sto sumnjivo bez papira porekla preispitacu i javljam vam !!!
  11. Nisam imao prilike da vidim tako nesto . Doduse ja sam ti neki pocetnik sta ja znam nego sam primetio to pa me zivo zanimalo za sta je u svakom slucaju hvala na odgovoru
  12. ok al cemu sluzi onaj otvor sa poklopcem dva srafa ga bese drze . meni izgleda ko da je za anlaser - verovatno gresim ?
  13. Ima jedno pitanje . Na levoj strani agregata kod ETZ 250 ima poklopac onaj veci od prenosa za obrtomer - za sta je namenjen jer kad se skine vidi se jedan poveci zupcanik ???
  14. Pozdrav forumasi zovem se Dalibor zivim u Batocini kod Kragujevca trenutno ne vozim nista od motora imam rashodovan ETZ 250 pa nameravam da ga sredim. Jos jednom pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja