Jump to content

Moto Zajednica

kolja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kolja

  • Rođendan 27.01.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

kolja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Cao, da li bi te zanimala zamena za Yamahu Drag Star 650, motor je 2004g., kupljen u Srbiji, imam sve papire, racune i servisnu knjizicu za njega (realna vrednost oko 4000e)+ naravno moja doplata?
  2. A kakav je taj put kroz Slavoniju, tzv. Slavonska magistrala? Da li nam je 450km tog puta za 7-8 sati prenaporno i preambiciozno?
  3. dogovor je 80-90 al nikako preko stotke, videcemo kako ce ispasti na kraju
  4. Kao sto sam naslov kaze, nas trojica planiramo da u junu odemo do Ljubljane na koncert Bob Dylana. U stvari Dylan nam je samo izgovor da nam d..e vidi put, jer doticni ima koncert i u Beogradu pa ne moramo bas zbog njega u Sloveniju. Elem okvirni plan puta je sledeci: krecemo u subotu 12.juna rano ujutru auto putem Bratstva i Jedinstva za SLO, krstareca brzina 80-90kmh, usput ne planiramo duza zadrzavanja osim za klopu i sipanje goriva. Dolazak u Ljubljanu u kasnim popodnevnim casovima. Subota vece izlazak u LJ. Nedelja tokom dana izlet na Bled a uvece na koncert. Prespavamo jos jednu noc i u ponedeljak nazad za Bg ali preko Maribora do Varazdina pa zatim Slavonskom magistralom do Osijeka i nocenje u Knezevim Vinogradima (Baranja). Sutradan nastavak puta , ulazak u Srbiju na Bezdan pa preko Sombora i Novog Sada do Beograda. Inace ovo nam je prvo ozbiljnije putovanje motorima pa je svaki savet, predlog ili sugestija dobro dosla (pogotovu preporuke za usputne kafane) Takodje bi nam dobro dosao telefon nekog clana foruma iz CRO ili SLO kome bi se mogli da se obratimo ako nam zatreba neka pomoc na putu. Hvala u napred. A vozimo: Kolja-Yamaha Dragstar 650 Nesa- HD Dyna 1450 Nenad- BMW k 100
  5. koliko je to para, da li moze da se stave na Drag Stara i da li zahtevaju neke nosace. Hvala
  6. jel moze neka slika i cena naravno
  7. Ja se javljam sirenom ili klimnem glavom, moram da priznam da mi se desi da ne stignem da otpozdravim ponekad i ovim se putem izvinjavam unapred svima
  8. Aco ipak mi tvoj sissy bar ne odgovara, mislim da je prevelik za moj motor. Hvala u svakom slucaju
  9. aco, ima li nesto od tih slika sissy bara?
  10. slikaj pa da vidim, sve opcije su u igri
  11. Da li neko zna gde bih mogao napraviti sissy bar za svog dragstara? Da naglasim da nisam od onih tipova koji mogu da jure sipke ili cevi po raznim otpadima a onda da ih nose kod majstora da ih savija pa kod drugog za hromiranje pa kod treceg za jos nesto i itd. Ako moze telefon jednog majstora skojim cu sve da se dogovorim, platim i nosim . Znam da je to skuplja varijanta ali i tako se nadam da mogu da prodjem jeftinije nego da narucujem preko Louisa (270e) ili ne daj Boze Yamahe (450e). Hvala svima.
  12. cao ljudi,interesuje me koliko je bitna kilometraza kod polovnjaka i koja je to kilometraza na koju kazes "ovaj je bas mnogo presao" Konkretno nasao sam u oglasima nekog Dragstara 650,1999g. pise da je presao 37500km mada on na slikama izgleda ko nov a meni se cini da je to dosta kolometara,sta vi mislite? Hvala svima.
  13. Svako svog konja hvali a zima je duga,vec ce se nesto naci za mene do proleca. i dalje favorit intruder opasno mu se priblizio i marauder:) meni je samo vazno da se ne jebavam po majstorima,sa proslim sam imao problema bar dok ga nisam sredio a to je kostalo.Valjda sad zato imam toliko dilema pri kupovini.
  14. MG Nevadu sam odavno vec snimio,super izgleda,cini mi se i da je visi od ostalih kruzera sto mi i odgovara jer sam ja visok(190cm),samo sam malo skeptican kako ide sa nabavkom delova i servisom ovde kod nas.Cini mi se da je sa ovim japancima sve mnogo uhodanije.
  15. Cao ljudi, kupujem kruzer pa bih voleo da cujem i vase misljenje posto imam dosta dilema na tu temu. Dvoumim se dal je bolje kupiti za 4 soma neki polovan tipa Dragstar 650,hondu 600 (najmanje mi se svidja),Suzuki intruder 600 ili 750(moj favorit),virago 535,kawasaki en 500 ili se dobro stisnuti i 4 soma dati za ucesce i uzeti kredit za novi Kawasaki vn 900 ili suzuki intruder VZ. I koliko kod kupovine polovnjaka treba obratiti paznju na godiste,da li je 10-ak godina dosta za motor ili to uopste nije vazno ako je motor o.k.? Koliko dilema a samo jedna kupovina:) Hvala svima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja