Jump to content

Moto Zajednica

Savo993

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Savo993

  • Rođendan 27.01.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Smederevo
  • Motocikl
    Honda NSR

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Savo993's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ok, danas sam nekako dosao do karburatora i naso ono crevo kroz koje ide ulje, ima bas malo mesta, pa cu da odradim ono sto si mi predlozio u vezi pumpe. Reci mi samo, dal je bitan polozaj karika kad stavljam klip mislim ono ge su rasecene gde to treba da dodje, radio sam piaggio free ranije sam ga imao, sam sam zamenio klip i karike i sve je bilo uredu vozi sam se jos 2 god, nisam silazio sa njega, ali tad nisam obracao paznju na to samo sam ubacio klip sa karikama u cilinadr. Uzeo sam wossner klip, 85e nadam se da je dobar.
  2. Ima dve karike, vidi se na klipu da ima, samo sto se druga istopila, ili ne znam zavrsila u delovima u asupuhu nemam pojma. Vozim je duze tako sto dodajem malo ulja u benzin, nikad nije imala prejaku mesavinu dimi samo dok je hladan motor i lepo je isao. Ovo mi se desilo odjednom, promenila je zvuk, zvucalo je kao da da je ona guma sto ide do kraburatora od filtera za vazduh ispala, nisam znao odmah da je karika upitanju. vozi sam jos nekih 100km, posto mi se desilo na put ka kuci. Posle sam rasturio i video ste je. Sad ne znam ne bih dirao radilicu, planiram da zamenim samo onaj gornji iglicasti, proveravao sam ono rukum gore, dole nema lufta, a ni motor nije zakovao radio je, samo je slabije iso zbog kompresije. Ovo sa povratnim crevom za ulje mi deluje zanimljivo, mozda cu to da uradim. Hvala. Jedan majstor mi je rekao da ne moram full sintetiku, kao posto je motor 90god. Imam jos 0,5 l ove polusintetike, da li smem sa njom da razradim motor, ili da vadim i da sipam ful sintetiku ?
  3. Ok, jel znas mozda kako da je izvadim? Radim trenutno hilznovanje i kupio sam klip i iglicasti, pa bih da budem siguran kad sklopim sve to. Inace sipam motul ulje polusintetiku, i dodavao sam i u benzin ulje kao za savki slucaj, ali desilo mi se da je odjednom pocela slabo da vuce i promenila zvuk, onda sam skinuo auspuh i video da ima samo jednu kariku, ne znam gde je druga, a motor je palio i radio normalno na leru.
  4. Pozdrav, interesuje me da li je pametno da se pumpa za ulje izvadi, posto sam cuo da moze i onda sam da pravim mesavinu u rezervoaru? Cuo sam, ne znam koliko je tacno da ona ima plasticne zupcanike i moze doci do habanja i onda pumpa ne radi. U pitanju je honda nsr 125 1990god. Hvala
  5. Izvinite sto skrecem sa teme, ali interesujeme da li moze da se hilznuje cilindar na hondi nsr 125 90god. ?
  6. Savo993

    Nsr mesanje ulja

    Jel mora da se izvadi pumpa, ili moze samo da se isprazni ulje iz boce ?
  7. Reci mi samo jos koje ulje ide u viljuske i kako je najbolje da se nabije semering.
  8. Savo993

    Nsr mesanje ulja

    Zanima me da li je potrebno praviti mesavinu rucnuo, ili je sigurno i ovako kad ona sama mesa? Cuo sam da moze da se pokvari neki zupcanik valjda koji propusta ulje, pa onda motor da ostane bez podmazivanja. Motor je 1990god.
  9. Par ljudi mi je reklo za CASTROL 10W-40.
  10. Hvala, a 280cc je 280 ml ulja?
  11. Zdravo, Zanima me kako se menjaju semerinizi viljuske i koliko ulja ide u viljusku? Motor je 1992god. Hvala unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja