Jump to content

Moto Zajednica

cooler

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu cooler

  • Rođendan 28.11.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novo mesto SLO
  • Motocikl
    Honda silver wing 600

cooler's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav ekipa, Evo i ja sam od skoro član silver wing 600 ekipe... Pazario sam je pre nedelju dana, '06 godiste je, 27000 je na satu, kupio sam ga u Sloveniji gde trenutno i živim. Za sada sam baš zadovoljan. Kada sam ga kupio, odmah sam zamenio prednju gumu i ležaj u prednjem točku, zadnja je nova pa su sada obe iste, Dunlop.
  2. Ja bih ti predložio Igorovo rešenje, nekada sam se i ja sa time zezao i svašta pokušavao... posle svega obavezno stavi filter ali ipak se konsultuj sa iskusnima sa foruma !!!
  3. Stvarno svaka čast za sve viđeno do sada !!!
  4. Evo samo da prenesem šta mi je policajac na motoru malopre rekao: Nije neophodno do kraja godine da se registruje skuter do 50ccm ali je OBAVEZNO da se plati osiguranje !!! Verujem da će informacija značiti !!!
  5. Evo opet ja , konkretno ja imam problem sa viljuškom !!! Mislim da je Igor potpuno u pravu za sve što kaže i siguran sam da je mnogo lakše naći deo za PX ali evo ja sam za dva dana našao već 3 viljuške koje se prodaju i cene nisu tako strašne, mislim da je skuplja viljuška za dobar bajs ( pišem o polovnim viljuškama za PK ). Opet ću potvrditi da Igor mnogo bolje zna od svih nas ali definitivno nije teško naći deo za PK !!! Mislim da je dobro što ima dobrih ljudi koji žele da pomognu oko delova i dobra je povezanost koliko sam video do sada !!! Veliki pozdrav !!!
  6. Cao druže, evo da ti dam nekoliko korisnih saveta: od preneki dan sam i ja vlasnik baš tog modela PK50 i mislim da je sasvim OC motorić. Naravno da se radi o 50ccm tako da je jasna snaga i brzina, ali što se tiče delova, veoma sam prijatno iznenađen. Iako su mnogi u fazonu da su to stari motori, da je teško naći deo,...mislim da nije tako. Evo meni je čika Mile, konkretno, rekao da moram da zamenim lamele...nije mi bilo baš svejedno jer u tom "strahu" da nema delova malo sam se ... . Okrenuo sam par telefona i našao za 1000din.!!! Pozvao sam BIKER HOUSE i čovek se je predamnom odmah informisao, pitao za cenu i odmah poručio tako da se nadam da će mi sutra to stići. Mislim da je cena skroz zadovoljavajuća ?!..da nepričam da ima deo i u Novom Sadu..Po meni je to sasvim OK motorić ali kad se malo ozbiljnije provozam napisaću tačnije utiske !!!
  7. Evo i mene na ovom, kako svi kazu, najvecem forumu o motorima i skuterima kod nas. Zovem se Ivan nadimak Ćeki, zivim u Zemunu... od malih nogu na mopedima , tomosi uglavnom, skoro kupio FREEa...nadam se da ce me sluziti za gradsku guzvu... kuca-poso
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja