Jump to content

Moto Zajednica

nemir

Članovi
  • Broj tema i poruka

    164
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: nemir

  1. Nekad bilo to što ti kažeš. Pratim oglase već neko duže vreme jer sam zainteresovan za kupovinu i ako mi se nešto svidi ja ga memorišem i posle pratim da li se prodao ili je spustio cenu.Od 15-tak skutera koje sam pratio u zadnja 2 meseca nijedan se nije prodao,ali bukvaln nijedan,ali i pored toga niko ne popusta sa cenom.Za dva sam čak bio ozbiljno zainteresovan,išao da ih gledam,nudio keš pare a razlika od cene koja je početna je oko 200e i ljudi neće.Svak traži onoliko koliko njemu treba para,nema veze da li to što prodaje toliko i vredi...E baš zato se ništa i ne prodaje,em narod nema para,en su cene prenaduvane.

     

    Burgman ti na slikama izgleda dobro ali s obzirom da je kraj sezone i da je opšta besparica mislim da će prodaja ići vrlo teško...

     

    ponudi mi... ?

  2. Pa brate, kakav ti je oglas na "polovnim automobilima", nije ni čudo što te niko nije zvao. Nema nijedne slike a nema čak ni opisa. Takvi se oglasi preskaču.

    dobro da si mi rekao, nesto se sjebalo, bile su slike, sad sam opet okacio... jbg... u pravu si, ni ja ne gledam bez slika...

  3. Malo sam se zabrinuo pa da proverim.

    Postavio sam oglas na 4 razlicita sajta, oglasio sam da prodajem svoj motor.

    Ali za dve nedelje kako stoji oglas NIKO me nije kontaktirao, pa cak ni da mi ponudi gradjevinski materijal u zamenu <_<

     

    Cenu sam stavio svakako sa namerom da moze da se koriguje na dole.

    Ali da li je i dalje previsoka ili zaista nikog ne interesuje moja ponuda?!?

     

    Evo i oglasa

     

    http://oglasnik.bjbikers.com/ads/burgman-10/

  4. Burgman je 99-to godiste,odjednom je poceo da "skripi"..ne znam da li je ovo mozda amortizer,ne verujem da se moze ovako cuti od lezaja,a i kad je na stenderu pri okretanju tocka se ne cuje lezaj,odnosno tek kad se napravi pritisak onda se cuje skripanje..pogotovo kad aktiviram zadnju kocnicu (prednja i zadnja zajedno).

     

    Video:

     

    Evo,da se i ja javim..sav problem je bio oko lezaja zadnjeg tocka..posto sam njega zamenio,ostalo je nekakvo vrlo slabo skriputanje a to je reseno WD-om u podrucju amortizera i sad je ok :takoje:

    gde si kupio lezaj i koliko si ga platio ako nije tajna ?

  5. Da se malo i ja pohvalim, 400-tka prodata, kupljen 650, executive `05 :D Ali odmah mi treba i savet nekoga ko je imao iskustva sa vec pomenutim cukanjem u leru. Kod mene se nekada cuje a nekada ne. Neko je ovde pominja da je to mana na starijim modelima ali da li postoji nekakva prevencija ili servis tog dela varijatora kako ne bih doslo do skupljeg kvara? I naravno koja je neka okvirna cena?

    650 exe nema varijator nego tiptronik.

    To mora da ti pogleda ovlašćeni serviser i nemoj da se zalećeš kod prvog majstora jer 650 ima specifičnosti sa nekim senzorima koji mogu da budu uzrok tom lupkanju.

    Motor NIKADA nemoj prati puškom.

    "Motor NIKADA nemoj prati puškom. "

    Ja moj perem. A zasto ne, el moze nesto da se zezne... ? :stabre:

  6. ja sam ove godine prodao Transalpa i kupio Burgman 400 2003., drugar ga je imao i hvalio... Jako sam zadovoljan nekim stvarima ALI nismo se nasli, nije to "to"... Polozaj sedenja mi ne odgovara, svaka linija na putu se oseti (to me ubi)... Nisam nikako jos odustao od Burgmana, do kraja sezone se sigurno druzimo pa cu da vidim. Sjajan motor, ali nije bez mana ;)

     

    Pozdrav druze, ti i ja smo suprotno. Ja sa bugija na transalpa, a ti obrnuto :)

     

    Kako te je sluzio TA?

     

    Kako mislis osetis svaku liniju po putu? Meni je bas lepo odgovorao polozaj sedenja na bugiju...

    sa Transalpom sam bio jako zadovoljan, hteo sam da mi i sledeci motor bude TA, mladji 2003. ili 2004. ali nisam pare bio spremio. I nekim sticajem okolnosti kupim Burgmana. Extra motor, ali eto kao sto ces i sam skontati sa TA mozes preko otvorenog sahta da predjes, figurativno, a na Burgmanu stalno struckam, i to tvrdo, rupe i rupice, stalno treska... Kao sto rekoh mozda samo treba malo da se opustim i naviknem na Burgmanove mnogo manje tockove... Inace sam zadovoljan pazarom, sad malo vodim racuna i kako sedim pa je bolje...

  7. ja sam ove godine prodao Transalpa i kupio Burgman 400 2003., drugar ga je imao i hvalio... Jako sam zadovoljan nekim stvarima ALI nismo se nasli, nije to "to"... Polozaj sedenja mi ne odgovara, svaka linija na putu se oseti (to me ubi)... Nisam nikako jos odustao od Burgmana, do kraja sezone se sigurno druzimo pa cu da vidim. Sjajan motor, ali nije bez mana ;)

  8. Airoh J105, kupljena u Martu mesecu ove godine preko Louis kataloga. Jet kaciga, ima mogucnost skidanja „brade“, dupli vizir, placena cca.120eura, bila na snizenju. Trenutna cena je od 155-185 eura za novu. Nista joj ne fali, samo meni nije nikako legla, kad god bi je stavio nisam mogao da se naviknem i vracao sam se na svoju staru full face AGV.

    http://www.motowebshop.com/en/shop/helmets/jet_helmets/airoh_j105

    Mat crna, velicina XL, nosena svega mesec dana, kao nova.

    Uz nju dajem i jedan onaj cep sa strane za kacenje vizira.

     

    cena: 80 eur

     

    2012080311503010.jpg

    20120803115041204.jpg

    20120803115051418.jpg

    20120803115133627.jpg

     

    Kontakt Telefon: 0655902800

     

    ili http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/15283-milos-ns/

  9. Vrlo opširno, nema šta. :zbunjen:

     

    :D

     

    sjebao se lezaj u varijatoru, kroz njega ide osovina, ne znam kako tacno da opisem koji lezaj... uglavnom namenski je i nisam mogao da pronadjem isti takav nigde. Na preporuku prodavaca i uz konsultacije sa majstorom uzeo sam "slican", spoljni i unutrasnji precnik su isti ali je lezaj siri za 4mm. Znaci ulazi na mesto starog i osovina kroz njega pase.

    Sve je spakovano i motor super radi, vise se nista ne cuje sto ne bi trebalo.

    Lezaj me je kostao 2.270,oo din...

     

    ;)

    drago mi je da si resio problem bez posledica0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

     

    koji lezaj na varijatoru???da nije na kvacilu,onaj iglicasti ili na poklopcu prenosa???

    daj i dimenzije ako imas ako se nekom desi da se moze snaci.

    da, na kvacilu, iglicasti je, dimenzije su mu 25x38x16 a ja sam ubacio 25x38x20 mm

    malo je jaci pa kontam da je mozda i bolji :D

    eo slika starog lezaja

    30072012983.jpg

    • Podržavam 1
  10. Vrlo opširno, nema šta. :zbunjen:

     

    :D

     

    sjebao se lezaj u varijatoru, kroz njega ide osovina, ne znam kako tacno da opisem koji lezaj... uglavnom namenski je i nisam mogao da pronadjem isti takav nigde. Na preporuku prodavaca i uz konsultacije sa majstorom uzeo sam "slican", spoljni i unutrasnji precnik su isti ali je lezaj siri za 4mm. Znaci ulazi na mesto starog i osovina kroz njega pase.

    Sve je spakovano i motor super radi, vise se nista ne cuje sto ne bi trebalo.

    Lezaj me je kostao 2.270,oo din...

     

    ;)

    • Podržavam 1
  11. I sta se desava? Kakav je zvuk? Da li je bilo ulja u difu?

    bilo je malo vise od 100 ml ulja, ali bilo je skroz crno i retko.

    sipao sam novo i sigurno mu je prijalo ;)

    ALI to nimalo nije uticalo na problem sa "rujanjem" i dalje se isto cuje... <_<

    u cetvrtak ce majstor da ga otvori, kaze da ako je lezaj na tocku da nije velik problem... E da, tocak nema lufta nimalo...

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja