Jump to content

Moto Zajednica

sumar68

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: sumar68

  1. Kao što je jedan od kolega već naveo,lampica signalizira nizak nivo dvotaktola u rezervoaru,pošto je motor dvotaktni.Ili dosipaj ulje ili jednostavno premosti taj spoj da lampica ne svetli,pošto ionako mešavinu praviš sam.Ja bih inače pre dolio ulje.

  2. Moguće je da je auspuh zapušen i da to stvara problem.Dosta dugo sam vozio MTX i periodično sam morao da čistim(spaljujem) auspuh.Proveri i karburator(štelovanje i da li sauh radi kako treba).Ako budeš skidao auspuh,videćeš i u kakvom je stanju klip(na izduvu obično strada najviše).

  3. U Krusevcu zivi i radi covek koji se zove Vlada,moji poznanici koji su bili kod njega zbog problema slicnih tvojim,kazu da su zadovoljni njegovim radom i da im je te probleme resio.Njegov telefon je 064/138-2620,pozovi ga,mozda moze da ti pomogne.Pozdrav od sumara.

  4. MTX125R ,89 god.vozim vec dugo,ova sada mi je druga po redu.U njen menjac se sipa oko 0,75 lit.ulja 10W40.Ja sam koristio Castrol i Valvoline i sa oba sam zadovoljan.Pre sipanja ulja u menjac, motor stavis u horizontalan polozaj,odvrnes sraf koji se nalazi na deklu iza poluge nozne kocnice(kljuc 10).Odvijes plasticni cep gde se sipa ulje i sipas polako.Kad ulje pocne da curi iz otvora gde si odvrnuo sraf na deklu(kluc 10)onda je sipano dovoljno,zavijes sraf,zatim i cep na otvoru za sipanje ulja i posao je gotov.Pozdrav od Sumara.

    • Podržavam 1
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja