Jump to content

Moto Zajednica

jare

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: jare

  1. posto sam ja iz boljevaca,situacija je ovakva klinac ceo dan jurco motorom samo sam ceko kace nesto da uradi i eto desilo da je napravio TESKU SAOBRACAJKU jer devojcica u teskom stanju.devojcica je izasla iz avtobusa i prolazila drugu stranu dog ja prolazila, motociklista je vozio oko 180 i to dok avtobus stoji na stanici de je njemu pamet da vozi toliko.nadam se da ce devojcica oporavit zelim joj brz oporavak.

  2. Bike%20-%20Robotic%20art%20on%20Chopper%20tank%20and%20Guards%20WA.jpg

     

    3307241254_bb367928dd_z.jpg

     

    Img19437_1n_Ducati_Monster_Tank.JPG&t=1

     

    petroltank5.jpg

     

    kucaj na googlu "airbrush chopper tank" ili "air brush chopper tank" ili "custom airbrish tank" itd , naravno klikni na images i sreci nikads kraja

     

     

    e to mi treba hvala druze pozzzz
  3. Slikovit odgovor u punom znacenju te reci  ;D

    ocu samo  na rezervar da pravim air brash, a treba mi neke slike da pogledam da vidim sta bi najbolje izgledao za hondu shedow 600.pozzzzzz
  4. @jare

    Za srafove je resenje da gde mozes stavis duplu maticu, a gde nema mesta stavi neku elasticnu podlosku tako sam  ja resio taj problem, naravno moze i onaj lepak za srafove. Sto se tice raznih pokazivaca to je vec malo zeznutije jer su napravljeni tako da nema servisa samo zamena. Svi pokazivaci su smesteni u zalivena kucista koja ne mogu da se otvore a da ih na neki nacin ne ostetis. Novi nisu skupi ali su istog kvaliteta pa je pitanje da li se isplati da se menjaju. Najbolje bi bilo kada bi mogla da se nadje neka kvalitetnija alternativa. Kod mene jos uvek rade ali kad crknu moracu nesto da smisim.

     

    Kako te sluzi masina? Nadam se da tu nisi  imao nekih problema.

    za sat me dobro sluzi masina da kucnem o drvo :)sad stavljam feder platne na svaki sraf tako da jos nisam primetio da otpadaju.vec sam ja gledo kako da skinem pokazivac da namestim ali nikako nemogu da pridjem.pozz
  5. posto vozim i ja kinroad 150 nije da sam bas zadovoljan posto stalno zatezem srafofe za svaki skup moram da pregledam dal nesto nije popustilo,a za diode da nepricam meni neradi pola dioda na pokazivacu goriva i na brzinama  cas pokaze cas ne tako da me to  nervira.

  6. Bio juce presao stotinjak kilometara do tamo,nigde putokaza do susreta malo sam lutao po Kuli i na kraju nasao ulaz.Na ulazu neki decko odma 600 dinara,ni dobar dan ni nista.Ja mu kazem pisalo je je 300 po motoru,on kaze nema pojma ovako su mu rekli.Da nisam bio skroz mokar posto sam krenuo po najvecoj toploti okrenuo bih motor,ali nema veze usli smo devojka i ja.

    Mesto susreta je ok i pasulje je bio ok,ali dzaba sve kad se osecas kao magarac.Odemo do onog sportskog centra pored,okupamo se i bilo je super.Posle sam sreo neke drugare i zapalili smo do Fruske Gore tako da za ostatak veceri necu da sudim,ali me moto susret u Kuli vise nece videti.Nije problem u 300 dindzi nego ne volim kad me lazu.

    Pozdrav

    nisi jedini i meni su uzeli 600 dinara tako u kulu vise nejdem
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja