Jump to content

Moto Zajednica

enco

Članovi
  • Broj tema i poruka

    327
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: enco

  1. Ma kompletno sranje od kraja sezone, samo napljuvaste i generalno napljuvaše Markeza i Lorenca a Rosi se praktično bavi istim stvarima, čak i mnogo više nego ova dvojica.

     

    Da podvučem, Markezu nije trebalo ono u Sepangu i tačka. Ali lično mislim da je sve krenulo upravo od jadikovanja Valentina Rosija posle ostrva FIlip. Prvi put sam tada video da neko kuka na taj način.

     

     

    Mislim da se sezona završila onako kako bi, na kraju krajeva, i trebalo da se završi. Fanovi mogu da prčaju šta god hoće, ali Rosi ove godine definitivno nije najbrži, nije čak ni drugi. Pod poprilično srećnim okolnostima je uopšte i došao do toga da se bori za titulu, iako je ove sezone bio generalno odličan i poprilično konstantan.

     

    Priča se o nepoštenom kažnjavanju Rosija koji je morao da krene sa poslednjeg mesta. Realno gledajući, de-be-lo mu je progledano kroz prste tada i svaki drugi vozač bi momentalno dobio crnu zastavu. On je dobio treće mesto.

     

    Drugo, svi govore o defanzivnoj vožnji Markeza prema Lorencu a niko ne pominje kako su se maltene svi sklonili Rosiju do 4. mesta. Maltene svi. Pogledajte samo start, videćete kako se lepo sklanjaju u stranu da deda prođe. Takođe, ne mislim da je Markez bilo kako štedeo Lorenca. Horhe je odvezao jednu od najboljih trka ove sezone, praktično bez greške. Čvrsto stojim iza mišljenja da je mogao, Markez bi ga vrlo rado obišao. Čak mislim da je celu trku odvozao najneutralnije moguće jer je npr. mogao pri kraju da poruši i sebe i Pedrosu i time obezbedi Rosiju titulu.

     

    I na kraju one izjave Rosija kao neke uvređene mlade da su svi protiv njega... Potpuni bulšit. A da tek ne pominjem što se nije pojavio da dodeli priznanja, to mi je tek sranje.

     

     

    I da rezimiram...

     

    Postoje tri stvari za koje se vozači bore. Prva je trka, druga šampionat i treća slava. I svako od njih bi da bude bolji od drugih u svakom ovom aspektu. I svi bi da budu prvi, svi bi da budu šampioni i svi bi da budu veće legende od onog drugog. Tako da je razumljivo da Markezu više odgovara da juri Rosijevih 9, a ne 10 titula. I koliko god to mi smatrali nesportski, ima pravo na takvu kalkulaciju.

     

    A Rosi je tokom sezone sve to mogao da predupredi. Da osvoji više pol pozicija, da izbije na prvo mesto i da bude najbrži. I tada mu nikakvi Markezi, ni Lorenco ni Pedrosa ne bi  mogli ništa.

    Svaka cast! Najrealniji komentar to sada  bez ikakvih pristrasnosti nego objektivno kako i jeste.  :takoje:

  2. Yamaha XT660X, 2007, 20500km, tri kljuca ,odrzavan redovno,mazen i pazen.Redistrovan do 17.07.2016.

    Motor je u mom vlasnistvu od 2009-te godine.Svu opremu sam naknadno uzeo kasnije.

    Od opreme ima :

     -Leo Vince X3(plus tri dodatka originalna za zvuk koji vam se svidja) +fabricki

    -Race Tech zastitne rucke

    -Givi zastitu motora

    -Slajderi prednji I zadnji I na volanu

    -Zastita auspuha

    -Prohromski nosac tablice.

    -Prednja I zadnja pletena kocinica (prednja fabricka ,zadnja Hell naknadno stavljena)

     

    Lanac I lancanici DID presli max 150 km kao I prednje I zadnje plocice Brembo sintered street.

     

    Bez ikakvih ulaganja cak I za narednu sezonu.Ko me poznaje moze vam potvrditi kako je motor pazen I odrzavan.PERFEKTNO STANJE!

    Zamene,kompenzacije i slicno NE

    CENA 4100 062/535-850 

    Za vise informacija pozvati...

     

    x1.jpg

     

     

    x2.jpg

     

     

    x3.jpg

     

     

    x4.jpg

     

     

     

    x5.jpg

     

     

    x6.jpg

     

    x7.jpg

     

     

    x9.jpg

     

     

    x10.jpg

     

    x11.jpg

    • Podržavam 2
  3. Duks Ducati 46 velicina XL. Nov. Na slikama osoba koja se slikala je 185-6cm i 95-6kg. Duks moze nositi i niza i visa osoba zavisno od gradje.Trenutna cena na sajtu jednom je 99 dolara.U vreme kada je uzet kostao je 110 eura.Dobijen na poklon.Najbolje bi bilo javiti se porukom, posto cesto nisam u mogucnosti da se javim na telefon zbog posla.

    Cena  45 eura  

     

    rossi2.jpg

     

    rossi4.jpg

     

    rossi5.jpg

     

    rossi8.jpg

     

    rosi10.jpg

     

    rossi11.jpg

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja