Jump to content

Moto Zajednica

Ludiserviser

Članovi
  • Broj tema i poruka

    102
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Ludiserviser

  1. Kao sto sam naveo potreban mi je strucan odgovor i tacan jer me interesuje IMALI KAKVE RAZLIKE U AGREGATU ZXR-A Lmodel i J modela dali su isti djelovi i koji nisu pojedinacno POZ?

  2. Imam problem sa JB karburatorima vec dug period cim se motor upali dok je hladan par minuta kazaljka je ispod 1000 obrtaja cim se zagrije automatski obrtaji skoce na 3,4,do 5000 otvarao sam ih sad sam stavio osigurac iglica na sami vrh da do maxi sam ih spustio ali opet isto sranje i cim ga ugasim nece da upai i pocne da preliva jedna ili dva od karbova imali ko resenje ili drugi karburator zahvalan sam na svakoj pomoci?

  3. A jbg pitam jer bas sam prije neki dan spustio iglice na samo dno jer mi je prelivao i dosta trosio a nisam ima cesmicu pa sad cu da probam da spojim cesmicu sa pumpom i da vidim kako je motor radi?

  4. Imam navedeni model vec 3g interesuje me dali ko ima cesmicu za gorivo i dali ko moze sta da mi kaze o Pumpi za gorivo koja ide jer ja imam mitcubishi pumpu na motoru koja ide fabricki i DALI JE POTREBNA PUMPA ZA GORIVO ocekujem vase odgovore poz?????

     

     

  5. jbg 80e je i to je to nije neka filozofija jos ko to sam zna da uradi extra...Ali mi je cudno da kod vas nema motora na cg papire da se mijenjam ili nekog stranca nebitno niko nista ne nudi...?

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja