Jump to content

Moto Zajednica

Crni Igor

Članovi
  • Broj tema i poruka

    105
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Crni Igor

  1. @Marko T.

     

    Evo mog MZ-a vozim vec 5 godina, i nikada me nije ostavio na putu! :takoje: presao sam za "dan" 720km. A dan kada sam krenuo na put motor mi je stao na 11km od kuce vratio se kuci(13h) i do uvece(21h) sredio celu masinu i krenuo na put(u 21h). :D tada sam imao oko 14.000km na satu sada imam oko 23.000.. :zvizduk: i dalje se vozikam! :nanana:

     

    Samo se jedared slomio :lol::nanana:

    • Podržavam 1
  2. Treba mi polovna guma za točak 16, spoljna zadnja.

     

    Nisam imao vremena da se bavim potragom ali na par mesta gde sam bio - nema. Mahom su sve 17, njih je najviše. Zato ne bih birao, treba mi jeftina bilo kakva guma dok se ne snađem ili skupim pare za nove gume i rešim stvar.

    Imam neku staru 3,50x16 , mogla bi da pretrci jos 500-1000 km,ako se nisi snasao javi se

  3. Pre dosta godina kad sam poceo do odlazim na skupove mi je najbitnije bilo da se vidim sa nekim ljudima do kojih mi je stalo,da se izdivanim i razmenim utiske,uvece se malo opustim uz koje pivo,odslusam malo dobrog starog rocka iz prikolice i ludilo dok neskupim pare da odem na sledeci. Zadnjih par godina slabo idem po skupovima jer tih ljudi vise nama tamo,iscezli su zbog vecine razloga koje su ovde vec navedeni.

    Pre par nedelja sam bio na jednom "velikom" skupu-lokacija super,godinama idem tamo i uvek je bio super provod. Dodjem u petak,prvo me docekaju clanovi kluba preko k... bez ijedne reci dobrodoslice samo cena ulaza i teraj.

    Unutra tuga,50ak motora a od toga pola onih koji nisu videli precrtanu tablu sa imenom svojeg mesta i nekolicina napucanih mestana koji verovatno ubijaju vreme dok neodu da slusaju neke zurle ili ko zna sta vec u kasne sate u neku od lokalnih fensi kafana.

    Ponekad subotom posle posla odem na neki skup 200+km a tamo na ultra modernoj bini nastupa extra popularan bend i onda u kasne sate posle 8 sati maltretiranja na poslu i zuljanja dupeta da bih dosao tamo popularni pevac u svakoj pesmi drekne bar dva puta sutkaaaaa... i naravno napaljeni lokalni frajeri izudaraju sve oko njih.

    Poenta sveg ovog pisanja je da su skupovi postali zabava za lokalno stanovnistvo,za lokalne frajere sa opakim motorima koji kao tu pripadaju i one najupornije koji se trude da skupovi ostanu ono sto bi i trebali biti.

    Po meni je to mnogo opustenije bilo kad se sviralo u prikolicama i druzilo zbog motora i voznje

    • Podržavam 2
  4. Nisam otvarao temu za prosli mz pa necu ni za ovaj ali moram da vam pokazem novog ljubimca.Promenio je 4 vlasnika dok nije stigao do mene, prva mu je farba i ima 16.500 predjenih kilometara.

    fantastican primerak,nek je ziv i zdrav bar jos 100000 km

    Jel tajna koliko si ga platio?

  5. Stigli kucama,utisci nekom drugom prilikom,sad moram da odlepim gace sa dupeta... :moto3:

    evo i mene da se prijavim ,da mihac nije bacaop eksercice po putu stigao bi bez problema ovako 2 puta sam krpio gumu ,hahahaha ,sve ok

    Znao sam da je on saboter,i za onu svecicu kad smo isli tamo je garant nesto naradio da zavari... :lol:

  6. Moje saucesce Lale.

     

    Evo da se i ja oglasim povodom okupljanja.

    Posto sam u jako losoj finansijskoj situaciji u poslednjih par meseci neverujem da cu uspeti da se pojavim u Arilju. I pored velike zelje da dodjem,dve registracije,troje svatova od kojih sam u jednim prkljuce kumovao,ono sranje sa prstom zbog kojeg nisam radio vise od mesec dana su me jednostavno onemogucile da se pokrpim sa parama. Postoji jedino opcija da mi osiguranje isplati odstetu za taj prstic do okupljanja pa da se nekako isfinansiram. Verujem da je i ostalima tesko da dodju do novaca,ali cudan splet okolnosti i izdatci koji su mi se zaredjali su me finansijki iscedili. Ako ikako budem uspeo da se pokrpim sigurno cu doci.

  7. Pikaso koliko je guma para0takoje.gif

    Gumu sam trenutno stavio na pauzu, dok ne nadjem za mene drugu-glupo da prodam ovu pa da mi posle motor stoji na klocnu :lol: :lol:

    Jedino ako neko hoce da menja 120 ili 130/90x18 za ovu moju 130/70x18!!

     

    Imam ja 120/90-18 metzeler me99, godinu proizvodnje ne mogu da nadjem-tj nepristupacno mi je ali sigurno ima 4 god-2,5 god je kod mene.

    Ako si zainteresovan javi pa da slikam ako hoces

  8. Ja sam zalepio na stap vila,skroz uz gornji most,bas sam je danas skinuo,i relativno lako je sisla bez ostataka,jedino sam preko nje izlepio najobicniji providni selotep da se kojim slucajem ne odlepi i izdrzalo je celu godinu. A kod drugara je bila zalepljena na rezervoaru i muda smo pojeli dok nismo skinuli,na kraju ludi komsija u prolazu dobaci da je ugrejemo sto se ispostavilo kao najbolje resenje...

  9. Hvala :takoje:

    Mada sumnjam da ce biti tako,svi smo svedoci divljastva,primitivizma i nedostatka saobracajne kulture koje se dogadja na ulicam svakodnevno od strane vozaca za volanom,mada ima i onih za kormanom koji nemaju bas puno mozga...

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja