Jump to content

Moto Zajednica

hammer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    412
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: hammer

  1. pre 29 minuta, Nenadbg88 je napisao:

    Gde si ga kupio? emoji44.png

    Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
     

    Doneo mi neki lik iz Italije, Ganc nove, ne secam se vise detalja, bas je mnogo odavno bilo. Zvuk neverovatan, kao Tehnodrom :jee:

  2. Pre 8 sati, pilip88 je napisao:

    Već sam jednom nešto slično pitao ali nisam dobio odgovor pa da probam još jednom.

    Je l neko imao stroma ( ili neki drugi motor ) sa brzinometrom u miljama?

    Zanima me da li je onda i kilometraža to jest pređeni put u miljama ili ne, predpostavljam da jeste? I šta to uopšte znači, da je motor iz Amerike ili Britanije?

    Moj je u miljama, americko trziste, sve racuna u miljama. Tehnicki po novom nije problem koji je uvezen ranije i registrovan. Al sad vise ne moze, cak i ako je uvezen pre 15 god a nikad registrovan ne uvazavaju. Kolega prosle god Kupio nekog sportaka, uvezen pre 7,8 god, britanac, svi papiri regularni ali nikad nije ovde registrovan i cao.

    • Hvala 1
  3. Moja greska, sve sam nesto kontao da je boca 1l a ne da je 0,5 hahaha.

    A i sad gledam poskupelo je prilicno, zadnji put sam pre narucio 4 boce pre ihaha vremena.

    Mada msm da Jeftinu zamenu neces naci, svakako je jeftinije nego sprej a mnogo prakticnije.

  4. Pre 13 sati, Stile je napisao:

    Iznenadices se ,koliko traje procedura i   kad ti sve to budes resio po mojoj proceni 10 dana minimum,a  bankarka kaze dodjite  po novac za dva dana ...

    Zavisi od banke i cifre, ja sam do sada uzimao i vracao 10,11 komada i nikada nije bilo ispod 5,6 dana od predaje papira do realizacije.

  5. Imam i traktor i motor, stvarno je zajebano kada nocu naletis na potpuno neosvetljen traktor i takvi su za potpunu osudu. E sad, u izjavi policije stoji da presa nije bila pravilno osvetljena sto je glupo jer ona uopste nema predvidjenu signalizaciju da stoji na njoj vec se zbog nizeg profila u odnosu na traktor pretpostavljam podrazumeva da je signalizacija traktora dovoljna da obelezi celokupnu mehanizaciju, sto u praksi jeste tako. Makar jedna pozicija na krilu traktora da radi dovoljno je da se uoci da ima nekog vozila. Bez detaljnijih informacija ne vredi komentarisati.

    • Hvala 1
  6. Pre 5 sati, Svaler je napisao:

    Купујем један од кофера из наслова, значи у обзир долазе Givi Maxia модели 2, 3 и 4 као и Kappa K53 кофер.

    Значи као што се види из тражених модела искљичиво кофери веће запремине у које стају 2 кациге.

     

    Молим Вас да ми не нудите кофере испод 50L запремине уз тврдњу да стају 2 кациге пошто углавном не стају или стају уз много муке и труда око тога. Такав кофер имам и не задовољава моје тренутне потребе :) 

    Хвала на разумевању :takoje::jee:

    U Givi V47 staju 2 kacige bez problema i nekog posebnog namestanja, ja ih koristim kao bocne kofere doduse. Ne prodajem, samo informisem.

  7. Pre 5 sati, dl minak je napisao:

    Najnovija vest je da su svi vitalni delovi elektronike,senzori,prekidaci ispravni.Gagi iz Balosave je moj kompjuter u senzore redom prebacivao na drugi strom i radi.Ostalo je da negde neka glupa zica zeza i sad da traze redom. 

     

    Dobro je

  8. I ja sam se nekada razmisljao, prepravljati fabricke ili kupiti druge. prelomio na kraju, ubacio Leo Vince a fabricke zacepio masnim krpama i okacio u radionicu i nisam pogresio, nikada se nezna kada ce zatrebati. Doduse izadje mnogoooo jeftinije da se prepravlja nego kupe drugi ali kao i obicno nema 2 dobra zajedno...

    • Sviđa mi se 1
  9. Pre sat vremena, jboban je napisao:

    Trebalo bi, ali ne misli se na to, bukvalno na plus i minus sa baterije. Problem bude ako se npr. plus dovede na neki od izvoda ECU, pa kroz njega, prema minusu zatvori kolo. Tada strada taj ulaz ili neko kolo u ECU, a osigurač ne reaguje jer je dovoljna mala struja.

    Al nekako nema smisla da se to desilo kad se uzme u obzir sta je radjeno pa je prestala pumpa da prima struju. Hmmm, nadam se da je samo nehotice iscupao neku zicu a da se to ne vidi...

  10. Pre 3 sati, Satelis je napisao:

    Ajmemene, sledeca stanica ECU. Ako ti je on stradao, znači samo jedno....prespojeni su + i - u momentu kad si radio oko motora.
    Daj Bože da je nešto drugo u pitanju.

    Zar ne bi trebalo neki osigurac da izbije ako je bilo sta bilo prespojeno? 

  11. Pogledaj instalaciju odmah ispod kutije za osigurace. Banalno ali tu moze da bude problem. E da uzmi izvuci dzek koji ide na glavni osigurac pa vrati eventualno naprskaj kontakt sprejem. Meni se desilo kad mi drugar ugradjivao ksenone da je izvukao i nije ga vratio nazad kako treba, trazi malo grubli pristup.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja