Jump to content

Moto Zajednica

mx_rider1990

Članovi
  • Broj tema i poruka

    258
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: mx_rider1990

  1. Zao mi decka..neka pociva u miru.

    Mi smo imali pad,kolega iz panceva,zatim jos jedan kolega iz Arxangela-prva krivina u levo iz Leposavica. Kazu prosle godine njih 7 tamo. Ja sledece godine nosim sprej i svrljam po putu-USPORI!

     

     

    Pozdrav svima koji su bili :zdravo:

  2. Evo i ja da se potvrdim.

    Dolazim SAM iz Beča verovatno u utorak vec, eventualno Sredu.

    Ako kolege iz Dizeldorfa prolaze ovuda, mogli bi da se jave pa da im se pridruzim.

    Bilo bi nam izuzetno drago da se nadjemo i vozimo zajedno,ali mi krecemo u petak oko 13 casova,u becu bi trebali biti oko 21h...
  3. Kako god da je opravis,nikada to nece biti TO.. Ako bas hoces,vidi da nadjes negde tanak sundjer,seckaj i iz delova nalepljuj,preko toga neku tkaninu i to ti je to.. valjda :zvizduk:

    • Podržavam 1
  4. Pozdrav ljudi.. jel se zna neki okviran broj koliko nas ide? Ja verovatno dolazim sa kolegom iz Dizeldorfa do Lapova pa sa vama na Kosovo.. tamam i prilika da se navozamo za Iron Butt :jee::moto3: Oko koliko sati bi kolona bila kod Lapova,vreme nam je bitno jer bi trebali krenuti 28-og oko podne.

    Uvek uz bracu!

    • Podržavam 2
  5. Pozdrav bajkeri i bajkerke. Nadam se da neko ima neku ideju. Problem je sledeci: Plovak ne pokazuje vrednosti u gorivu,medjutim kada ga izvadim i probam na suvo on radi. Ne bi me bunilo sve ovo da to isto nisam probao i u kanti vode,kad gle cuda-RADI!(U pitanju je skuter Yamaha aerox). Mozda vi znate nesto sto ja ne znam pa podelite samnom :) Srecni vam predstojeci praznici :moto3:

  6. Samo napred sa preradom. Podrzavam tvoju ideju. Samo nemoj na pola stati. Ja sam se razmisljao u nekoliko puta odraditi neku preradu. Samo kad se preracunam... I pitanje je hocu li uspeti. Tebi drzim palceve :takoje:

    Btw.onaj sa slike je GS500,a motor je preradjen u Nemackoj.

  7. Suzuki Gs 500. Nesto sitno ispod 4 litre ako ga mazim i pazim.. ALi bas mazim i pazim. NE bitno grad ili otvoreni put. I sad ga mazim i pazim ali mi je potrosnja oko 5 litara jer vozim relacije od nekoliko km,pa se ni ne ugreje. Na autoputu pri brzini od 140-160 ravno 5 litara. Yamaha Yzf 750 prosek od 7-8,5. Skuter suzuki 50 ccm-3,5l. Dominator oko 5,5, XT 600 od 4-5 l

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja