Jump to content

Moto Zajednica

tuono

Članovi
  • Broj tema i poruka

    132
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: tuono

  1. Pozdrav vlasnicima x-max skutera 400. Molim vas da mi odgovorite da li kada upalite dugo svetlo radi i lijevi i desni far. Nemam u blizini ni jedan ovakav skuter a potreban mi je taj podatak. U pitanju je 2016 godište ali vjerujem da je isto i na 2014 ili 2015. Unaprijed zahvalan na odgovoru.

  2. Koje gume da trazim za stroma 650 i jos vaznije gde? Anakee 2,3, tourance....? Jel ima neko da donosi is Slovenije? Conti trail atack bih preskocio posto sam video gume od par meseci koje su skroz ispucale na bokovima.

     

    Kupi Anakee 3, sigurno neces pogrijesiti, ja sam ih nabavio prije par mjeseci u ALTES D.O.O. u Backoj Palanci i prezadovoljan sam.

  3. Znaci sa tih povremenih 200 jedino sto si uspjeo je da spalis koji litar goriva vise i da se dodatno isfustriras i umoris. A iste bi rezultate postigao i da si samo vozio umjereno, mozda malo preko ogranicenja, tek toliko da ne isprovociras presretace.

     

    Vrjeme putovanja moze da se smanji samo uravnotezenom kontinuiranom voznjom, zimus sam bukvalno jurcao po Bosni (Trebinje-Capljina), dvaput me zaustavljali da vide ko to skripi po krivinama, al me nisu uhvatili na radar. Dovoljno da izgubim vrjeme. U povratku malo odvadio, niko me nije zaustavljao, dosao 2 minuta ranije

     

    Samo mali ispravak, i Trebinje i Čapljina su daleko od Bosne par stotina kilometara, ti gradovi su u Hercegovini :zdravo:

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja