Jump to content

Moto Zajednica

Beethoven

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Beethoven's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Uh, danas smo odokativno pumpali na 1 bar, ispalo je oko 2 bara... pa sam ja sada pumpao na 7 bara, barem toliko pokaže manometar na pumpi (kad izvučem crevo ispusti i to negde na 4 bara, mereno digitalnim manometrom ). Svaka provera digitalnim manometrom i skidanje creva pumpe sa ventila dovede do ispuštanja za 2 bara recimo... Sve što sam pronašao na netu u vezi pumpanja tih absorbera na nekim motorima, sve se vrti oko 150-175 psi što mu dođe preko 10 bara. Eh kad bi neko ko poznaje problematiku pomogao, da ne bijemo glavu... da posavetuje i oko pumpanja, sve je to neprecizno...
  2. Pozdrav drugari, blic pitanje: Na zadnjim amortizerima na Keeway Speed 125 imam one šok absorbere sa ventilima za pumpanje, zatekao sam ih prazne kad sam kupio motor. Na koji pritisak se pumpaju? Nisam našao nigde tačan podatak za moj motor ali nema ni veze, barem okvirno da znam? Da napumpam pa da vidim da li će se promeniti nešto oko udobnosti. Hvala.
  3. Zna li neko možda kakve su sijalice na Speed-u za: - Instrument tablu (4 za osvetljenje i 4 za Neutral, dugo svetlo i migavce)? - Svetlo tablice - Prednje poziciono Jesu li ubodne, ili one što se zavrću? Hvala. P.S. Poručujem led sijalice iz Kine pa da ne otvaram instrument tablu dva puta.
  4. Da ali kod mene je već pravljen od sunđera, nije originalni. Ja bih voleo da imam originalni, nisam siguran da je protok vazduha isti kao kod originalnog. Znam da ne utiče mnogo na rad, ta razlika se možda i ne primeti ali eto, počastio bih ga originalnim.
  5. Sad sam u potrazi za delovima, da budem iskren nisam uopšte pogledao kakva je situacija sa nabavkom delova ali izgleda da će biti povuci - potegni. Speed mi je super, ništa mu ne fali osim par stvari koje bi hteo da promenim kao novi vlasnik. Za početak filter vazduha. Znate li gde ga mogu naći, za početak u Srbiji? Vidim na kineskim sajtovima ima za Keeway RKV, zna li neko, da li je to isti filter kao za Speed-a?
  6. Pozdrav svima. Nakon 20-tak godina bez dvotočkaša - opet sam u sedlu. Evo mog Keeway-a:
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja