Jump to content

Moto Zajednica

Milos97

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Milos97

  1. Pazite se na vencu kad se spustate ka NS...Danas zamalo kobno.

    Preticao sam kamion iz leve trake pri kraju spusta niz venac i kad sam bio na pola kamiona majstor daje zmigavac i krece da obilazi dva kamiona ispred njega i izguruje me na bankinu u koju udaram prednjim tockom..mozda sam isao 80km/h

    Izgrebao malo dupe i ledja, jakna spasila, nista strasno. Na motoru ulubljen rezervoar, slomljen retrovizor i pukla papucica za zadnju kocnicu. 

    Hvala bajkeru Draganu Kukicu sto je stao i pomogao ako je na forumu. Pazite se ljudi.

     

    • Tužan 9
  2. pre 1 minut, Branko je napisao:

    @Milos97

    Druze pa za takvu krpazu nisi trebao slati hladnjak u Kragujevac, tako ti je moga uraditi i neki majstor u Mitrovici koji se bavi karpljenjem hladnjaka, ali ajde...:kafa:

    Neiskustvo, nov sam u svemu ovome tako da polako, ima jos toga da se nauci :takoje:

  3. pre 10 minuta, vidakn je napisao:

    A reparacija, popravka zamena saća?
    Vidi ovde servis Chupko Kragujevac, 064 4159415

    Sent from my SM-A705FN using Tapatalk


     

     Pa ne znam koliko je sigurno da se vari/lemi...U svakom slucaju probacu da nazovem sutra ujutru da vidim jel se moze sta uraditi

  4. Pre sat vremena, Arakis je napisao:

    Moras da rasturis prednji kraj da bi dosao do farova. Lici mi da se konektor za svetla malo istopio i tu oko njega trazi kvar. 

    Hmmm...Rastavljao sam bas ceo prednji deo da zamenim sijalicu..moram onda opet rastavljati kad uhvatim vrrmena da proverim pa javljam. Hvala u svakom slucaju

    • Podržavam 1
  5. Pozdrav, crkla su mi svetla kratka, duga takodje ni pass dugme ne reaguje, radi samo pozicija u pitanju je kawasaki z1000 2008 godiste.

    Naime, otvorio sam kutijicu od osiguraca i vidim da je pregoreo osigurac od 10A (Head relay) i cim ga zamenim i upalim motor on u istom trenutku pregori.

    Na motoru imam xenone probao sam i njih zameniti nema vajde, neka pomoc bi mi dobro dosla...Takodje kad sam zamenio osigurac i upalio motor u jednom trenutku poceo je dim da izlazi negde ispod farova otprilike i osetila se paljevina..

     

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja