Jump to content

Moto Zajednica

ignjat

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Odgovori koje je postavio član: ignjat

  1. Kod čitanja ovog putopisa vratio san se za 2 godine natrag, na putu prema Ukrajini prešao sam dio vašeg puta, a 2009 delomice opet isti putem kao vi. Sreli smo čak "istu" mamu mecu.

    Nešto o mojim putevima  http://sunami.freehost386.com

     

     

    Put za daleku Constancu, Navodari, Histriu, Babadag i Tulceu, kao i ostale gradove Rumunije ostavio je dubok trag u nama tako da cemo ici sigurno ponovo na tu stranu! Drago nam je da smo ponovili Vas bliski susret  sa  najopasnijim i najvecim sisarom u Rumuniji, a Ostoji (to je onaj sedi bradonja n na belom RT-u 80) niije bilo svejedno da na svom BMW-u pozira na 20 metara od mece i njenog meceta! Nadamo se da ce te navratiti do nas u Vrsac u nasu motobiblioteku pre nego krenete na ovu istocnu stranu! Veliki pozdrav od KNM BMW Vrsac!

  2. Siguran sam  da su novi članovi  dobri i  kvalitetni ljudi kao i stari (osnivači). Čestitam.

    Svi su ok a tebe cekamo u petak u 17h u motobiblioteci jer i na tebe racunamo u nasim redovima? Ostoja je trebalo da te obavesti kad je isao

    u Pancevo da hapsi one prevarante od instruktora i policajaca ali nije stigao. Dodji u Vrsac u petak 29.01.2010. u nasu motobiblioteku na svecano otvaranje u 17h! A ujedno da sa nasim predsednikom vidis sta treba da popunis od papira za clanstvo!

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja