Jump to content

Moto Zajednica

svarog

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: svarog

  1. Ja se izvinjavam sto nismo azurirali sajt i post na BJ Bikers u u velikoj smo guzvi jel ni jednu sitnicu ne zelimo da prepustimo slucaju . Naravno da se odrzavaju Visegradske moto - staze . I radujemo se svima koji nas posete i svi su dobrodosli .

  2. “VIŠEGRADSKE MOTO – STAZE “

    SATNICA :

    PETAK :

    • Otvaranje kampa 10:00 h

    • Rock koncerti 18:00 h

    • Accord (Beograd) 22:00 h

    SUBOTA :

    • Buđenje i polazak na izlet 09:00 h

    • Zajednički ručak 14:00 h

    • Defile 15:30 h

    • Street fight

    • Skokovi sa drinskog mosta 16:00 h

    • Finalni deo gitarijade 18:00 h

    • Dodela nagrada i zahvalnica 23:00 h

    • YU GRUPA (koncert) 23:15 h

    NEDELJA :

    • Buđenje, doručak , kafa 10:00 h

    • Zatvaranje moto kampa 12:00 h

  3. ne bih da puno pametujem oko svega ovoga , al mislim da je ovo diskriminacija teska rec . mi smo mali klub tek ove godine imamo pravo na prvi moto skup da organizujemo , ali smo na ove ulaznice uvek gledali kao na solidarnost sa drugim moto klubovima i nisamo nikada gledali koliko ostali placaju . uvek smo isli gde god smo mogli i uvek smo svi ulazili u kamp i placali ulaz , mada sam samo ja i jos jedan moj drugar ostajali u kampu jel to volimo ovi ostali su visili po kaficima . al nekako smo osecali duznost da to uradimo i da pomognemo klubu kod koga smo dosli u goste. tako da moje misljenje je da to ne treba da se gleda kao diskriminacija nego kao solidarnost medju nama koji to posecujemo i koji to organizujemo . ispravite me ako gresim .

    • Podržavam 1
  4. 08, 09 i 10 jul 2011. godine leta gospodnjeg u Visegradu na prelepim terenima sportskog centra odrzace se prvi moto skup sa gitarijadom , ziri ce sacinjavati clanovi YU GRUPE koja ce svojim koncertom i zatvoriti celokupnu manifestaciju . Planirano je jos mnogo sadrzaja al o tome cemo kad se priblizi datum desavanja .

    post-4608-0-95109700-1304015746_thumb.jpg

  5. :))) znaci i ti si to primetio :))) salim se oglas sam postavio za drugara iz kluba a to mi je jedina slika koja mi je bila dostupna ubacicemo bolje slike . Hvala na primedbi popravicemo propuste
  6. http://odmornadrini.info/odmori/index.php?option=com_content&view=article&id=51 ____________  (MOTEL AURA )

     

    VILINA VLAS

    http://www.odmornadrini.info/odmori/index.php?option=com_content&view=article&id=65:rehabilitacioni-centar-qvilina-vlasq&catid=8:hoteli-moteli

     

     

    Hotel Visegrad  br telefona  +38758631051

     

    Motel Okuka 065 998 761

     

    Ovo su linkovi nekih od objekata koji pruzaju usluge nocenja . Osim Aure i hotela Visegrad . svi su vam malko dalje (oko 5 km) od grada.

     

    Koliko sam se raspitao cena jednokrevetnih soba se kreve oko 20 ak eura a dvokrevetnih oko 30 eura (sa doruckom) .

  7.  

    SVAROG ETO CULI SMO DA POSTOJITE ! NEGO RECI DRUZE JEL IMATE NEKI KAFIC GDE SE SKUPLJATE ILI IMATE NEKE PROSTORIJE ? POZDRAV

     

    Prostorije za sada nemamo , al obicno sedimo u kaficu koji drzi jedan od nasih clanova Moca zvani mrvica :))) Kafic pored sportskog centra , na prvom mostu kad udjes u grad ides desno vidi se niz nekih butika , pa na kraju je taj kafic , uglavnom bilo koga da pitas u Visegradu znace ti reci posto se ovde svi znamo :))) prednosti malog grada :)) , a cisto sumnjam da ces uspeti da omasis Mocu  , posle mosta on je najveci u gradu :)

  8. e pa MOCNI dolazimo sigurno....................

    vidimo se dole pozzzzzzzzzzzzzzzzz

     

     

    P.S.

    mozda ste mogli nesto od programa najaviti da raja zna da ih ceka dobar provod na Uscu

     

     

     

    Pa Djomla majstore dodatne informacije se nalaze na nasem sajtu . Vidi gore u naslovu koliki  je url :))) , a evo i link da ne morate da se mucite da pisete  http://www.mkpower.megabyet.net/

    Inace stao se tice provoda nadamo se da ce biti dobro dajemo sve od sebe . Za zagrejavanje smo spremili nase lokalne grupe neka se malo i oni afirmisu a i potrebne su nam nove snage r`n`r -a  , a kao glavna poslastica ce nastupiti Nasty Michelle . Otvaranje kampa je oko 10 h ujutro , posle se planira docek relija koji je krenuo iz Srbije . Naravno nezaobilazni pasulj (sve sa kobasicama) ima cak i nagradna igra zove se pronadji kobasicu u pasulju :))) , za one koji ne budu imali srece imaju utesne nagrade (pasulj bez kobasica :) ) Prostor za skup je super nalazi se zimedju dve reke (samo se nadamo da se necete kupati u Drini posto je malo vise hladna i malo vise opasna za slabije plivace ) . A onda zurka do zore kad ispracamo ucesnike relija i odlazimo na moto skup koji se odrzava na Zlatiboru (naravno ko je zainteresovan , a iskreno se nadam da to nece niko propustiti jel je skup na Zlatiboru odlican ) .

     

  9. Pozz ja  sam te zvao za ovaj motor al meni nije odgovaralo sto moram da placam carinu posto sam iz Republike Srpske . Motot ti je stvarno extra. Ja sam pre 3 ili 4 meseca kupio isto en500 za 2500 eura al nije ovako dobar mada je i moj extra al tvoj je ko iz prodavnice . Samo jedno pitanje gde bi mogao da nabavim crash barove i ove nozice na njima za en500

     

    motor ti je stvarno extra steta ga je i prodavati

     

     

  10. Od skoro sam ponosni  vlasnik kawasakija en500 . Presao sam citavih 1000 km sa njim :) bar jedno 400 km dok nisam polozio za A  :) .

    Inace sam nastavnik informatike u Visegradu i sad vise ne provodim po 15 sati dnevno igrajuci igre na kompu vec to vreme provodim na motoru (bar do prvog snega a onda opet nazad video igrama :))) naravno kad zavrsim dnevno poliranje i glancanje mog ljubimca  ;D )

     

    Ako vas budem smarao pitanjima o motorima , odrzavanju itd nemojte zameriti , pocetnik sam a toliko toga zelim da naucim  o njima  posto sam postao veliki fanatik .

     

    Pozz

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja