Jump to content

Moto Zajednica

RD04

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: RD04

  1. 22 hours ago, N.F.S. said:

    Ako me secanje sluzi, nas drugar odavde, pod nickom Vidik pravi te gume...

    Sent from my SM-A202F using Tapatalk
     

    Nasao sam membrane na oglasu kod kolege iz Arandjelovca za 80e 2kom.  Ugradio i problem rijesen.Inace cijene se po internetu krecu tako ali je i cekanje dugo. Rekordna ponuda je bila od jedne moto radnje iz Bara od 210e komad?!?!

    Screenshot_2021-07-03-18-45-45-365_com.miui.gallery.jpg

  2. Do cepa pun...zanimljivo je to trokiranje i pucanje iz auspuha.A na sauh dize obrtaje normalno,i pali na dodir.jednostavno nema snagu i radi nekako isprekidano.Mada sam osjetio od Trebinja na ovamo da mi je slabije potezao i vukao nego uobicajeno,da li to ima veze...

  3. Trebam pomoc,danas u  voznji moja afrika rd04 750 odjednom je izgubila vucu.Motor radi nemirno i kada dam gas stalno puca na auspuh.A pali i radi na ler normalno.Svjecice sam skoro mijenjao i to mi je prvo palo na pamet.Odakle da krenem pretragu kvara,pozdrav.

  4. Evo tragicnog primjera da kada imamo i godina i iskustva i procjene situacije,dijete-momak sa 18g. u BMW, sve to za tren odnese.I njega i sebe....Ovdje ne pomaze ni ona stalna moto prica o cetvoro otvorenih ociju, jednostavno sudbina sta li ?!?!

  5. On 5/25/2020 at 11:22 AM, Arakis said:

    +381 63 8380981 Seba Crashbars

    Cuh se sa njim ali mu treba motor da bi napravio rolbar.Za sada je to meni iz CG nemoguce,hvala svakako i nastavljam potragu za rolbar RD04.

  6. Pozdrav svima i pitanje-gdje da kupim ili ima li neko da pravi,prodaje rolbar za RD04.Okrenulo mi se nekako da sam samo u nedjelju dana dva puta obarao motor u mjestu,i odose migavci a i jos po nesto,hvala unaprijed.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja