Jump to content

Moto Zajednica

DANKOVIC

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: DANKOVIC

  1. Pozdrav svima, imam u planu da kupim Hondu Silver Wing 400. Imam samo A2 katerogoriju tako da sam limitiran sto se tice snage (bar za sada), a nekako mi vise lezi skuter. Uzeo bih ovaj skuter najvise zbog relacije posla koji krecem da radim a to je Zagreb-Leskovac. Da li je po vama to pouzdan motor za tu relaciju 2 puta mesecno da se prelazi? Inace je 2012 godiste motor od coveka koga dosta dugo znam i motor je u veoma dobrom stanju sa malom km. U napred hvala na savete :)

  2. Pozdrav svima, imam u planu da kupim Hondu Silver Wing 400. Imam samo A2 katerogoriju tako da sam limitiran sto se tice snage (bar za sada), a nekako mi vise lezi skuter. Uzeo bih ovaj skuter najvise zbog relacije posla koji krecem da radim a to je Zagreb-Leskovac. Da li je po vama to pouzdan motor za tu relaciju 2 puta mesecno da se prelazi? Inace je 2012 godiste motor od coveka koga dosta dugo znam i motor je u veoma dobrom stanju sa malom km. U napred hvala na savete :)

  3. Pozdrazv, zanima me vase iskustvo kupujem prvi "Veci" motor pre toga sam bio na skuteru od 150ccm. U razmisljanju sam izmedju Yamaha TDM 850 ili Aprilia Pegaso... Yamaha je 1995godiste  dok je Pegaso 2000.. Brzina mi nije presudna naravno, vise sam za neka lepa putovanja ali najbitnije mi je sta je pouzdanije.. Hvala u napred :)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja