Jump to content

Moto Zajednica

Vukotaa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Vukotaa

  1. 15 hours ago, Savan said:

    Ne znam koju si ti onda uzeo? Ona sto ja imam je tanka potkapa sa izreZom preko celog lica. Znaci preko nosa ne ide ništa, pa ni blizu. Donji deo staje kod brade a gornja ivica je na početku čela.


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

    Ja sam ovu uzeo....prema slici treba samo oci da se vide...

    15526004747681140533244.jpg

    • Sviđa mi se 1
  2. On 3/12/2019 at 7:49 PM, Savan said:

    I potkapa je odlična.


    Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

    Meni deluje super..mada jedino me  steze u predelu nosaa,je li to tako treba ili ne?(velicinu sam uzeo najvecu sto su imali):)

  3. Pozdrav svima,danas sam bio u lidlu,stigla je  neka moto oprema tipa kacige,pojasevi,majice... Kupio  sam fantomku i video sam da imaju i pojasevi...za 600 dinara...da li valja to cemu?Hvala:)

  4. Pozdrav,imam 18 godina i treba da pocnem da polazem za A2,pa me zanima koji bi motor preporucili da kupim za pocetak....Zanimaju me neki tipa super moto,touring,enduro,adventure(do nekih 1500e)....Iskustva sa motorima imam,vozim caletov Mz 125 tako da nije bas da nemam iskustva...:)

  5. Pozdrav svima,razmisljao sam da kupim Sprint apolo 250,ali sam na slikama primetio da uopste nema nozice za suvozaca....Jel to nije stavljeno fabricki,je li moguca ugradnja ili je to ugradjeno vec ali je meni promaklo?(mozda jeste glupo pitanje ali me zanima)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja