Jump to content

Moto Zajednica

nalim3

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: nalim3

  1. Pre 2 sati, konstruktor je napisao:

    Bilo koji od ovih modela koje si naveo da uzmes bices zadovoljan ali samo u varijanti da uspes da nadjes ocuvan i odrzavan motor.Nisi nam naveo koliko iskustva imas na motoru vece kubikaze,ne zbog same voznje vec zbog iskustvu oko odrzavanja motora.Imao sam prilike da vidim dosta Xt-ova i slicnih enduro masina koje su jako lose odrzavane i bukvalno unistene.Vlasnici istih su uglavnom taze bajkeri na vecim kubikazama koji nisu imali predstavu koliko kosta redovno odrzavanje i popravka motora.Kad to saznaju uglavnom prikrpe isti i prodaju ga dalje,po pravilu opet nekom taze bajkeru i tako u krug dok od motora ne ostane bukvalno nista.A kako su to motori stari vec poprilicno vecina po glasima je bas prosla taj put.Moja ti je preporuka ta Honda xl350r ako ces cesce silaziti sa asfalta a Kle ako planiras vise voznje asfaltnim i makadamskim putevima.

    Pa vozio sam dosta razlicitih motora vece kubikaze ali ni jedan nije bio moj. Pa voznja je podeljena na asfalt i zemljani put  otprilike na isti procenat.

    Sto se tice odrzavanja znam sta me ceka ali imam dobru radionicu i po malo iskustva sa popravkom i odrzavanjem motora. Noviji odnosno skuplji motor nemam gde da vozim  a nemam ni budzet koji bi mi priustio takvu masinu. Svakako da Kle za sad ispunjava daleko najvise od onog sto mi treba. 

    Hvala svima na savetim.

  2. Pozdrav, kupio bi enduro motor do 500 kubika. Pa ako neko ima ili poznaje nekog ko prodaje takav motor neka mi javi.
    Posto imam A2 kategoriju motor ne sme preci 35kw.
    Voleo bih motor tipa Aprilia tuareg 350, ili tako neki model. Marke  yamaha, honda, suzuki, kavasaki, KTM, BMW i aprilia.

     

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja