Jump to content

Moto Zajednica

Budimir

Članovi
  • Broj tema i poruka

    78
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Budimir

  1. Meni tag iscitao u kaseti kola. Jedan mi stoji na soferci, a drugi (namenjen motoru) mi stajao u kaseti ali ne u onoj njihovoj kutijici. Nisam ni obracao paznju dok mi nije stiglo na naplatu za oba taga u istoj sekundi. Vrlo korektno su mi vratili pare za jedan tag posle reklamacije.

  2. On 28. 6. 2023. at 12:17, gixxer750/94 je napisao:

    Nisam menjao, jedino ako ovi sa tehnickog nisu skidali, malo sam ga dotegao, al mislim da se samo smanjilo

    Na tehnickom skidaju poklopac i mere kvalitet tecnosti, tako da je to to.

    • Hvala 1
  3. On 29. 5. 2023. at 23:27, PanterA je napisao:

     

     

    Evo danas biceps baja sa cvikama i bradom iz nekog opela (table pozarevac) lagano baca praznu limenku koce kroz prozor...

    Stao je na semaforu. Ja pored njega, i na moje lagano, pomalo podrugljivo (nisam smeo grublje mala deca su mi bila u kolima) : "jel tako i u pozarevcu bacas limenke kroz prozor" bata ne odgovara nista. Mogao je ono standardno sabanski "sta bre oces ti bre, itd" al srecom je izgleda razuman lik pa se malo postideo. Mozda se cak i zapitao dal je stvarno toliki saban.

    Postavlja se pitanje da li bi u svom kraju tako lagano bez trunke grize savesti bacio limenku kroz prozor?

    Moras priznati da su u manjim mestima (makar koliko ja mogu primetiti) ljudi mnogo manje nervozni, i srdacniji jedni prema drugima. Bez obzira koliko se ogovarali iza ledja :)

     

     

     

    Ma takvi, verujem, bacaju i u svom dvoristu. To je stvar vaspitanja. Ako imas u glavi da se djubre ne baca na ulicu neces ga nigde baciti. Meni u kolima pune pregradice omota od bombonica i kojecega ali ni jednu nisam bacio kroz prozor. Cekam da po*izdim pa pokupim u kesu i bacim u kontejner.

    • Sviđa mi se 3
  4. Pre 5 sati, Džim Džarmuš je napisao:

    Koliko se sećam,kolonu vozila ne smeš da pretičeš,ni u kom slučaju(bilo da stoje,ili se kreću)?

    Nije preticanje ako kolona stoji. To je onda obilazenje. Razlika postoji.

    • Podržavam 1
  5. Pre sat vremena, Gato je napisao:

     

    Kod nas u HR su propisi na tehničkom pregledu postali jako rigorozni i ništa što nije originalno na motoru ne prolazi, pa bih za svakodnevnu upotrebu koristio ove koje namjeravam otvoriti, a ove originalne bih ostavio za tehnički pregled.;)

    Tako je i u SRB. Samo originalno ili ono sto ima atest za taj model motora konkretno.

  6. On 31.8.2022. at 12:05, zaludan je napisao:

     

    Ja sam isto tako ubeđen kad god vidim hitnu (ili policiju) sa upaljenom rotacijom, a bez sirene, da nisu ni na kakvoj hitnoj intervenciji, već majstor upali svetlo za slučaj da ga negde neka kamera snimi, pa može da se vadi na "intervenciju".

    A naravno, vrana vrani oči ne vadi, pa niko nikad nikakav izveštaj tražiti neće.

    Sto se tice hitne, bolje da ga deset puta propustimo sa "laznom" rotacijom nego jednom da teramo inat i da neko strada ni kriv ni duzan. Pricam iz licnog iskustva jer su me skoro vozili kad sam usred nekog nesrecnog slucaja prilicno iskrvario i povremeno gubio svest. Sirenu su palili samo povremeno, uglavnom pri prolasku kroz zakrcene  raskrsnice. 

    • Sviđa mi se 7
  7. Pre 5 sati, Rambedidabum je napisao:

    E pa iskreno ne znam za skutere. Kad sam bio jednom na adi na parkingu sa rampom covek me napusi kao samo za kola lol. Pa reko otkud znam. Jer znam u Delta City se parkiraju ispred malla.

    I na taj parking samo prodjes pored desne rampe (tu ima prostora) bez placanja. Rekao mi cika u kucici i nikad nije bilo problema ;) 

    • Hvala 1
  8. Kazu da japanci pustaju na TVu explicitne snimke unakazenih u saobracajkama i da ima efekta. Ja sam imao prilike da gledam takve snimke i mogu vam reci da prilicno spuste coveka na zemlju. 

    Saucesce porodici mladog momka.

    • Sviđa mi se 3
    • Podržavam 8
  9. Pise negde u tom dopisu da nosaci i barovi moraju da budu atestirani i da ih je montirao ovlasceni servis. Ne moraju da budu originalni  ili namenski. Sebini zvanicno ne prolaze ali mene su pustili. Jbg. Najbolje otici sa motorom do tehnickog i pitati, pa ako moze onda zakazati ili traziti drugog.

    PS. I meni je na jednom tehnickom rekao da moram da skidam pa sam ja otisao do druog i prosao.

    • Sviđa mi se 1
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja