Jump to content

Moto Zajednica

Pedja1971

Članovi
  • Broj tema i poruka

    51
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Pedja1971

  1. 8 hours ago, Pingvin37 said:

    Znaci ovaj vikend na raznim skupovima kradje i tuce...

     

    To je zato sto su domacini i gosti trezni, kao i inace. 

    Само да добацим са стране, није важно ни место одржавања - симпатични домаћин прилази и каже "момци, има тамо точилица за бесплатно пиво" - што је ок, да нисмо у центру града, па после треба да се враћамо ко у камп, ко кући... на мотору. Уз бесплатно пиво. Около стоји полиција. И тако одбих пиво за џ...

  2. Рећи ћу само да је у мом насељу на прошлим изборима, непоменик изгубио на 5 од 6 бирачких места, па су ових недеља прекопали све - пршти од асфалтирања и изградње :)

     

    • Sviđa mi se 1
  3. Скинуто све од скретања пре Младеновца ка Сопоту/ Ђуринцима (има неки ресторан са леве стране), скроз до Сопота. На неким местима пресвучен први слој асфалта, већином није. Кола возе у свим тракама, беже од рупа.  Пар лепих попречних рупа и канала и асфалт десетак цм виши од околне подлоге, гадно. Не личи да ће бити баш брзо готово.

  4. Срдачан поздрав данашњем мамлазу у Неменикућама - не стаје на стоп, скреће лево, сече ме, уз то вуче приколицу са неким грађевинским материјалом и прича телефоном у левој руци - сам себи крије угао из кога долазим ја. Дакле, бејах му са женом, 3 пута...

    • Podržavam 1
  5. On 5/7/2024 at 8:47 PM, cezarpa said:

    Koliku bi kaznu dobio mrsavi da ga ubode necim,srafcigerom,recimo?Samo odbrana?

    Колико хоћеш, од наношења тешких повреда до покушаја убиства... Напад се одбија истом или мањом силом, а скоро увек нападнути може и да побегне (због чега је код нас малтене немогуће доказати нужну одбрану).

     

    Успут буди речено, срдачан поздрав лику који јутрос на скутеру, без кациге, по насељу вози дете од макс 2 године испред себе. Пролази лагачко раскрсницом која ми је испред зграде, на којој је знак стоп, а на који не стаје бар 50% возача. Ок, он има првенство, али ако неко налети, а дете испред њега... Гледам и не верујем...

  6. Не скида - нити сме да скида, осим по ЗБС-у, кад мора да изда потврду о одузимању таблица. Имао сам пар чукања колима и једно мотором, никоме никад није скинута таблица са возила.

  7. Можете да пробате да уђете у историју српског права - да се одбраните неотклоњивом правном заблудом, када се починилац ослобађа одговорности јер није знао или није био дужан да зна да је његово дело кажњиво :). А опет, како нисте знали, кад сте учествовали у саобраћају... Срећно, како год да буде.

    • Hvala 1
  8. Покој му души...

     

    Мени се десила иста ствар, одузимање првенства са скретањем у лево испред мене, само сам возио можда 30 на сат. Осим угрувотина, ништа. "Ћораваца" ће увек бити око нас, и у колима и у камиону и на трактору - али само наша десна рука држи гас.

    • Sviđa mi se 1
  9. Највише ми је криво што се нисам ни захвалио људима који су помогли - стала двојица моториста одмах, један ми и померио мотор кад је завршен увиђај, а ја ни хвала... ни бројеве телефона нисам узео. Ако чујете игде да неко помиње Сопот и моторе, јављајте, људима сам макар кафу дужан.

    • Podržavam 1
  10. Јој људи, мене срамота да глумим главобољу и вратобољу... Да отварам боловање, нећу... Боли, боли јбг, али жива глава, ништа поломљено, мотор је цео, да не малеришем ни себе ни друге... Нека осигурање среди машину, ја сам већ сређен (сређују ме и жена и деца за све паре, више ништа ни на слово "м" не смем да поменем, а камоли мотор...).

    • Sviđa mi se 2
    • Podržavam 2
  11. Колико видим на мапи, испрекидана линија, тачно преко пута аутобуске станице. Не знам колико ће му то помоћи - мени није, и даље ме боли :)

     

    Мотору скоро ништа, изгледа, напукао "нос", морам да проверим виљушку. И искривио ми један алу носач на врху кофера (она шипкица за везивање траке). Возио сам споро, као да сам знао да ће будала да налети...

    • Sviđa mi se 1
  12. Бахати мамлаз је у центру Сопота данас око 12.30х видео паркинг место преко улице и без најаве, мигавца, без помоз Бог и селам алејкум и без хваљен Исус и Марија, цимнуо улево, журио по прасе. А ја сам био баш ту, на путањи, да проверим колико боли кад се прелети преко хаубе :):):). И да вам кажем, боли. Контузија ноге, рукавице и чизме одрадиле посао, мотор чекам да дошлепају...

    • Tužan 32
  13. Pre 4 sati, ZEMZEM je napisao:

    Nisu jedini, po Zemunu tih situacija koliko hoćeš :grr:

    Кад нам врате Главну, моћи ћемо лепо да блокирамо Мухар као и пре, а не да се дрндамо око болнице и Ивићеве :)

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 1
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja