Jump to content

Moto Zajednica

SONE00

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: SONE00

  1. Citao sam na forumu o Aprilia 125 RS i svi je hvale da je startna u krivinama da se neoseti kocnice super jedino kazu da puno trosi oko 6-7 litara na 100km ali to je pun gas. Lepo izgleda jedino  fabricki auspuh nije nesto ali to se promeni ali sve ostalo je stvarno super idem sutra da gledam dve aprilie pa mozda neku i uzmem. 

     

    SlobodanR1 hvala na odgovoru

  2. Hvala na odgovoru i cagiva mito je lep i super motor i jako je startan i  lepo ide a lepo se i cuje a sa druge strane ni honda nije losa... Pa suzio sam izbor na cagivu mito ili honda nsr sutra idem da gledam i jedan i drugi pa mozda neki i uzmem.

  3. Sve motore koje sam naveo isao sam da vidim, sednem, provozam  ali me je nekako privukla Honda NSR 125 a i vidim Svaler imao si taj motor pa ako mozes da mi kazes malo vise o njemu   dali se kvari potrosnja dali je udoban na duzu voznju...

  4. Citao sam po forumu o Hondi CBR manje trosi , manje se kvari a i delovi nisu skupi ali pise i da je max brzina 110-115 jer je 4t...  Pa sad neznam sta da uzmem 4t koji manje trosi i manje se kvari  ili 2t vise trosi ali je veca max brzina??

  5. E ovako pre mesec dana sam položio za A1 kategoriju i ograničen sam na 11kw i 15ks.Gledao sam neke motore tipa

    1. Cagiva mito

    2. Honda Cbr ili Nsr

    3. Aprilia 125 Rs

     

    Pa sad neznam koji da uzmem čitao sam po forumu ali mi je opet svaki lep na svoj način ali mi nije jasno kako nekim motorima od 125 kubika u saobracnoj piše 11kw i 15ks a oni ustvari imaju mnogo više jer su skinute blokade?? Pozdrav

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja