Jump to content

Moto Zajednica

Milance 067

Članovi
  • Broj tema i poruka

    162
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Milance 067

  1. Ne mogu da nađem na forumu sličnu muku pa ajd da probam ovako.Pred kraj prošle sezone sam primetio da mi se displej povremeno ,,smrzne". jednostavno i sat i kilometraža i nivo goriva prestanu da rade, vide se fizički ali ostaju iste cifre. i to nije sve , u nekom trenutku displej poludi i izgubi neke linije ili još gore kao da neki simboli zamene mesta. Sve ovo prestaje isključivanjem kontakta i ponovnim paljenjem motora. E sad šta sad i gde ću sad ?Ako znate rešenje a da ono nije kupovina novog ili znate nekog ko zna rešenje javljajte. Pozdrav

  2. Pre 4 sati, drager95 je napisao:

    Nek me neko ispravi ako grešim i izvinjavam se unapred ali šta radi asocijacija za bezbednost motociklista i agencija za bezbednost saobraćaja? 

    Kakva bre agencija, gde su mu roditelji, čuvajte i vaspitavajte svoju decu.Niko se više ne posvećuje na pravi način svojoj deci. zanemarujemo ih , na mnogo načina . A nisu samo batine vid vaspitavanja, kako mnogi misle, malo pažnje bi možda nekad više pomoglo.

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 4
  3. On 20.8.2020. at 23:29, branko_stefanovic je napisao:

    Nije bas uradjeno na motoru, ali je uradjeno za motor. Izgletovana i okrecena garaza, izbaceno dosta nekog krsa i napravljeno doooosta mesta u odnosu na ranije. Takodje, uradjen Hondin logo kao mural preko zida. :oda2:

     

    U procesu sredjivanja, @DMzone u kadru kao glavni pomocnik. 

    3.thumb.jpg.1efb57a78b1558070c6377c6359edd60.jpg

     

    Nakon zavrsenog rada, i skidanja krep trake, sve je cisto i spremno za ususkavanje motora!

    2.thumb.jpg.28a42b320523c8c67ae90dd19de9db78.jpg

     

    I naravno, mora jedna slika s umetnicom koja je pomogla da se realizuje ovaj rad :oda2:

    1.thumb.jpg.ba891f137c0ed9409893c12ecf8e2625.jpg

     

    Ima i slika s ususkanom Hondicom u svom novom gnezdu, ali slike su kod @DMzone, pa bih ga zamolio da ih isporuci ovde. ;)

     

    P.S. Stigla slika kako sve na kraju izgleda :sampion:

    4CB55A8F-CEBC-4D83-A70E-AC20F0335C52.thumb.jpg.ba12eb85594ebd9b7b80907f7d8780a8.jpg

     

    Šta bi Nune rekao da vidi ovo, Gde su boce za varenje sa karbidom:moto2:;).Pozdrav za tebe.

  4. U AMSS su totalni amateri. Bila je ovde prošle godine tema o tome kako su primali uplate za kartice , a posle zvali korisnike da im vrate pare jer nisu u mogućnosti da pruže obećane usluge. konkretno i meni. Pri tome je vladala totalna konfuzija u njihovim redovima , gde ti na njihovim telefonima pričaju jedno, za pultom drugo ,a u stvarnosti se dešava nešto sasvim treće. Obećali su tad neko formiranje usluge za motorcikliste i verovatno je to sad to. Ali kad se setim kako su se glupo i amaterski poneli ,  ne bih im sad dao ni da mi čuvaju motor , a kamo li da ga ne daj bože prevezu.

    • Podržavam 1
  5. Pre sat vremena, Milance 067 je napisao:

    Svi se bre prave pametni zato što niko njihov hvala bogu nije povredjen ili ne daj bože stradao nečijim tuđom krivicom . A da se to desilo predlagali bi da tog nekog nataknu na kolac , a ne samo da mu uzmu auto ili sl.

    Jel ste pročitali ovaj deo. Šta niste razumeli od ovoga

    • Sviđa mi se 1
  6. pre 20 minuta, ser je napisao:

    Hoces da kazes da ako vozis po autoputu 200km/h i zaustavi te presretac treba da ti trajno oduzmu vozilo, kazne sa milion dinara i posalju u zatvor. Posto nemas kako da platis milion dinara jer si u zatvoru, izvrsitelji ti zaplene kucu (ili stan) i prodaju je. A i onako ti i ne treba, posto si u zatvoru na jedno 5 do 10 godina...

    U evropi nisu kazne visoke vec srazmerne njihovom standardu. A za ozbiljne prekrsaje vam ne oduzimaju kuce, vec pored prekrsajne kazne imate par ozbiljnih razgovora sa psiholozima!

    Ovde sve filozofi, a ono od jutros 

     

    pre 3 minuta, TAZZ je napisao:

    Od jutros 5 mrtvih!

     

    • Sviđa mi se 2
  7. pre 6 minuta, ser je napisao:

    Kada te Nemac ili Francuz zaustavi zbog prekoracenja od 6-7km/h ne pise ti kaznu od 500e vec dobijes kulturnu usmenu opomenu... 

    Nije sve u klepanju po usima i prisilnom vaspitavanju naroda!

    Kako da ne, još te izljubi i da ti kitu cveća. Pre svega tamo se zbog toga i ne zaustavlja, a i moje pisanje se odnosi na iole ozbiljnije stvari, mada je tu svaka situacija ozbiljna

    • Sviđa mi se 1
  8. Ovakvih tema je već bilo i ranije po forumima, a ja to već pisao više puta . Svi se bre prave pametni zato što niko njihov hvala bogu nije povredjen ili ne daj bože stradao nečijim tuđom krivicom . A da se to desilo predlagali bi da tog nekog nataknu na kolac , a ne samo da mu uzmu auto ili sl. Šta bre ser... te kako  nemaju pravo da mu oduzmu vozilo ili slično. Pa to vozilo je za neke likove kao oružije sa kojim potencijano mogu da izvrše zločin svakog momenta svog učešća u saobraćaju. A šta vas briga kolika je kazna ako prekršaj ne pravite. Da se razumemo , nisam cvećka i pravio sam ih sigurno ,ali bar nisam toliki mamlaz da kažem da su velike ili da ne bi trebale da budu veće. Dok god ih neko čini ,znači da kazne nisu dovoljno velike. Dok god nekom ko prodje na crveno i to pod uticajem alkohola i  oduzme bilo kome život , javno ne uzmu auto, kuću  ili slično i nabiju ga jedan solidan broj godina na robiju , mi se nećemo promeniti. Pa nisu se stranci vaspitali sami od sebe ,već što im je kaznena politika takva da im ne pada na pamet da se zezaju. Istine radi i kod njih je mnogo manje selektivna nego kod nas , ali to onda već ode u politiku 

    • Sviđa mi se 5
  9. Pre 2 sati, Jozza je napisao:

    Zar šamar nije "uvreda časti, duševni mir i bol"? Nema tu neke fizičke povrede. Bridi obraz, zuji u ušima, i to je to. Sa druge strane, šamar se dobije uglavnom po zasluzi, pa je taj što tuži za šamar velika piiii....čka.

    Al se kurčite, jel stvarno mislite da ne postoji i nad popom pop. A šta ako se neko nadje sutra tebe da išamara zato što si ga iscimao u saobraćaju. Kako bi se ti osećao. 

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 4
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja