Jump to content

Moto Zajednica

Sanjar R1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Sanjar R1

  1. Zavrio sam juče,skidao sam motor i lanac...to mi je privremeno ,motor mi je potreban danas za vožnju sa drugarima,nisam smeo da rizikujem da skidam zadnje viljuške,rekoh ako je zaribalo onda bih morao da idem do kraja dok to ne uradim,a to bi mi potrajalo...ali najverovatnije ću ja staviti nove,a nisam ni 100% siguran da li mi je to bolje ili da stavim neke polovne...
    Još jedan bitan detalj...kad sam skinuo motor, primetio sam da je šraf postojao na donjem nosaču,tj. na donjem delu,a gornji deo nije imao jedan deo nosača(uvo)...tako da ko zna ko je i šta sve radio sa njim pre mene  :stabre: 
     

    • Sviđa mi se 1
  2. Već sam našao motorče koje mi baš leži,60 KW a vodi se na 35 :D
    Šalim se,to mi slučajno naletelo,pošto ja obožavam da gledam oglase motora i upoznajem se sa novim markama :takoje:
    Glupo je to što mora ponovo ta teorija da se polaže.... :jok:

  3. Da znate da ste me nagovorili da za sad ne uzimam sport,već ću nekog endura...oduvek mi se sviđao NSR,a i video sam skoro i HYOSUNG GT125R i on moćno izgleda,još je 4T,ali sačekaću malo ili čak sad neću ni polagati za A1,već sledeće za A2,mislim ako mi se otac složi sa tim :D

  4. Bolje cbr 125. On je 4t trosi smesno. Oko 3l cak i manje. Ja sam vozio od kolege ide fino. A bukvalno je kao bajs...jako lako se vozi.

     

    Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

    Meni se baš zbog toga i ne sviđa,kao bajs mi je,ja bih nesto dobro,ne preskupo,a i da izgleda dobro,hahaha :D

  5. Da si pito za husqvarna mogo bi ti nes rec oko njeg :P (jest da je nevezano hahahha ) Ja nebi uzo myb nikad crossa,sportaka ili neku drugu 125icu sa zracnim hladenjem sem choppera vece kubikaze,to mi je nekako nesigurno imo sam skuter 70ccm i cesto sam ga pregrijavao.Jebeno ruzan osjecaj je cekanje dok se ohladi i kurblanje dok je dosta zagrijan..Najbolje ti je da odes probac motor odvezes nekom majstoru ili povedes nekog ko se razumije oko toga bolje njemu dat nesto kesa nego da poslije se hvatas za glavu..Ne znam je li ti moj odg sta pomogo.jbg  LP !

    Nisam je definitivno resio da ga uzmem :)  samo sam pitao,posto mi se svidja na izgled ;)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja