Jump to content

Moto Zajednica

Bojanko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    53
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Status Replies koje je postavio član: Bojanko

  1. Gde moze da se gleda Denver-Portland veceras....TV gledam,ali uglavnom dok je ugasen...imam sugavi Kopernikus,pretpostavljam da tu nema prenos....ima li neki live stream,ako moze link...fala

    1. Bojanko

      Bojanko

      Najbolje da instaliras KODI aplikaciju na kompjuter (za ubuduce), a posle nadjes na youtube upustvo kako da dodas neke addOnove, tipa Serbian IPTV itd... i onda mozes da gledas uzivo nase stanice ukljucujuci Arene, Sportklub i slicno. Ova tekma je juce bila na SK3, ako se ne varam... kvalitet slike je dobar... KODI je inace mocna platforma za sve zivo (gledanje filmova, serija, tv, radija...)

      Druga opcija je da nadjes online tv prenos Tv stanice koja prenosi utakmicu... streamove... ovo je losijeg kvaliteta i cesto puno nekih "virusa"

       

    2. (See 1 other reply to this status update)

  2. Da li moze da se parkira motor na parkingu u shoping centru u Rajicevoj? Ili gde tu negde moze da se parkira bez da smeta nekom?

    1. Bojanko

      Bojanko

      Ja bih parkirao ili na kraju Pariske negde (preko puta biblioteke), ili kod biblioteke sa strane do Kalemegdana... Nisam isao u Rajicevu motorom, ali posto se placa (nakon prvog sata), verovatno ignorisu motore i nece ni da podignu rampu da udjes... Tako je sada u USCU npr.

    2. (See 3 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja