Jump to content

Moto Zajednica

dl minak

Članovi
  • Broj tema i poruka

    321
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: dl minak

  1. I ja sam u potrazi za auspuhom. Na stromu 650xt se menja ceo sistem sa sve granom. I taman nadjoh ove jeftinije tipa Dominator,black widow, Delkevich....ali sada me baciste na razmisljanje.Nije mi tolko problem ni registracija ali odem par puta godisnje inostranstvo. Razmisljam o Siciliji,Alpima. Sta se tada radi ako nije homologovan?

    Ili i ako je homologovan ali bez katalizatora posto se menjale grane. Da li neko zna sta o tome?

  2. I ja se zagrejao za Versys 1000, ali kada sam na sajmu seo na njega ja nisam mogao sa oba stopala da stojim vec na prste iako je tek malo vislji od mog stroma 650. Verovatno jer je sediste bas siroko.Bas me istripovalo da ne mogu sigurno da kontrolisem u mestu tako tezak motor.Ne znam kako je bilo na predhodnoj generaciji.Ako probam neki stariji i on bude isto verovatno odustajem od zamene motora.

  3. Hvala na odgovorima. I ja nisam agresivan vozac.Razmisljam da predjem malo na taj cetvorocilindras da probam i to. Izbacio sam stroma 650 na oglase pa ako ode kupicu jedan od ovih 2015, 16. Kolko vidim da kazemo da je prosecna potrosna oko 6l sa umerenom voznjom.

  4. Pre 1 sat, saxi je napisao:

     

    BEAR.RS

    <p>LED SIJALICE ZA SREDNJE/DUGO SVETLO, MAGLENKU H7 SET PHI ZES chip 8000LM</p><p>BAZA SIJALICE...

     


    Ove sam stavio po Arakisovoj preporuci i rade bez problema, a kad raskopas pola motora dalje je lako. Jedino je problem bio kad sam natovario motor sa 3 kofera, torbom na mestu suvozača, i ABUS lancugom i katancem, da su gađale visoko i nije mi se davalo da rasturam mašinu da bih došao do sijalice i pokusam da je namestim tako da sija niže, plus sto mi je drugar rekao da misli da je to nerešiv problem jer taj far nije pravljen za led sijalicu i njene snop svetlosti.

     

    I sta bi ti sada preporucio? Staviti standardne ili ove led bez obzira sa problemom sa snopom?

  5. On 4. 6. 2023. at 7:51, maxx je napisao:

    Ahhhh totalni smor :jok: To je bukvalno nesto sto bi trebalo da se odradi pored puta za 10 sekundi. Kada neko sedne 2up, da mozes da nastelujes kako svetlo baca.

    Jojjj i meni crkla sada za vikend na putu za Focu.Jos kroz one tunele iznad Visegrade nemam svetlo a dugacko onako natovaren bije po svodu tunela :) . Nisam ni pokusao da menjam obzirom da znam da treba pola motora da se rasturi. Ipak ceka me igranka ovih dana.

    • Tužan 1
  6. Pre 4 sati, Igi91 je napisao:

    Gledao sam ali na kraju odustao. Arrow, Akrapivic, Yoshi… su previse skupi za ovaj motor. Black Widow ako mi je u podsvesti pa ako nekada iskoci prilika. Sad sam bio kod Atile na prvom servisu i on ne preporucuje za 650. Moze da se stavi top ali se sece i vari opet. Ja bih ceo sistem, top i cevi pa je zato cena jaca. Na otvorenom je super jer ne smeta ali u gradu bi valjalo da je malo glasniji (mozda tako vise pazimo i umesto turiranja ide sirena :)

    ps: video sam jos jedan zuti sa Akrapovicem na Vracaru, lepo se cuje

    Hvala druze.I ja bih celu liniju zamenio.Kazu da ako se zameni samo top ostaje katalizator i da je bolje da se i on skine.Nazalost ove jeftinije koje si nabrojao nasi ne uvoze.

  7. Pre 5 sati, sabarth je napisao:

    Pozdrav druže, 

    I mene to isto zanima. E sada ima čovek na youtube koji je vozio V strom 650 sa drugim auspuhom, mislim da je stavio Dragon. Evo ti link njegovog youtube kanala i videću da ti pošaljem snimak gde baš priča koji je auspuh i koliko je platio. Pa možeš da vidiš u komentarima da li ima nešto preciznije ili da mu postaviš pitanje u komentarima...

     

    U ovom video priča baš za auspuh:

    Pominje na 1:40 za auspuh. 

    Hvala odlican snimak a ovaj Dragon se super cuje.

    • Sviđa mi se 1
  8. On 13. 5. 2023. at 7:40, dl minak je napisao:

    Da li je neko na 650xt 2017-2022 menjao kompletan izduv? Kakva su iskustva? Kako ste nabavili i koja je cena? Kod nas ima da se kupe samo ovi NAJSKUPLJI (verovatno i najbolji). Gledao sam nesto tipa STORM, BLACK WIDOW, DELKEVIC ....

    Posto nisam dobio ni jedan odgovor, da probam jos jednom. Ako neko ima neki info ...

    • Podržavam 1
  9. Da li je neko na 650xt 2017-2022 menjao kompletan izduv? Kakva su iskustva? Kako ste nabavili i koja je cena? Kod nas ima da se kupe samo ovi NAJSKUPLJI (verovatno i najbolji). Gledao sam nesto tipa STORM, BLACK WIDOW, DELKEVIC ....

    • Podržavam 1
  10. Gledam ovu aplikaciju za pracenje putanje.Ona je predvidjena za sport.Ima li nesto vise predvidjeno za motor? Predlozite mi koju aplikaciju da skinem da imam nesto ovako da pogledam na kraju dana.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja