Jump to content

Moto Zajednica

Kure88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Kure88

  1. Nije isao kod majstora jer sam ja sam svoj majstor kako na forumu tako i na motoru ..dizna broj dva ..a kako sam utvrdio ..EEEE potrebna su merenja i merenja , vraćanje u prošlost razgovori sa N.Teslom...

  2. Poydrav ljudi , evo novi ljubimac...imamo problem..lose radi u leru , drugi cilidar ne radi stalno ,ta grana se yadnja ugreje dok ostale 3 odmah krenu..cini mi se da na vecim obrtajima preko 3 sve ok...promenjene svecice ..pre toga 2 su pravila problem...motor je ostajao bez goriva...kako da proverim dizne , bonbine, dal yamenom jednu na drugu, dali se klapne gasa steluju ili je moyda prljava druga klapna dizna..itd...nije valjda ventil\??????? >:(  :tuzno:

     

    Hvala na svakom misljenju savetu iskustvu...

  3. Dobar predlog nisam o tome razmisljao ...mehanika mi je daleko poznatija od struje....pogledacu znam samo da kad upalim duga mogu stadion da osvetlim mozda je do toga stvarno..

     

    I DA...kad sam cistio karb,skidao plastike primetio sam jedan dzek koji cini mi se vodi do zadnjeg stop svetla kao da je truo nagoreo ceo se kruni ..mozda je tu konstantan kratak spoj. :stabre: ..dal i njega da isecem i povezem zice bez tog dzeka ..

  4. Da li je neko imao problema sa osiguracima ..X9 250 honda ...redovno mi topi osigurace ispod sedista i to od kratkog i dugog svetla ako se ne varam...kad kazem topi mislim bukvalno na da pregori nego ugljenisse plastiku ..cak mi je malo ostetio u kutiju u koju se osiguraci ubadaju..mereno punjenje na akomulatoru sa alternatora skoro 14 sto je OK.. :stabre: ..Ako je neko imao ovakvih duhova molim za saveteee..bojim se da ne bude negde  >:( gorenjeeee

  5. 1. Osnexus
    02. Satelis
    03. Marko1995
    04. Panta_kg i Skvo
    05. Alexa i Ivana
    06. nasaStvar
    07. Lucky George
    08. bracabgd
    09. Djura
    10. DraganNS
    11. ZEMZEM
    12. matori ( da l' sam ili bez žene videćemo još ; )
    13. Rohirrim
    14. DarkoB (možda i još neko) taman da upoznam druzinu ;)

    15. DaliborBP ( sa sve reno-om ,ako do tad ne kupim nesto ) + Stasa ( videce zbog posla)

    16. Astrix 1402

    17. Gagi74

    18. el_kaimano i boban sivac

    19. KNELE

    20. Fanky

    21. Kure88 + drug ---ako stignem da prevedem- registrujem masinu.. :jee1:

  6. Zdravo svima ,hteo bih da cujem misljenje savet o X9 250 2003 godiste...ne ynam mnogo o skuterima vozio sam po godinu dana K7 750 i GSXf 750 2000 g...Prodao pa sad idem iz pocetka zbog finansija koje sve muče :stabre:  osim starlete :grr: ...Nisam  siguran cuo sam razne verzije o ovom motoru ..kakva su iskustva ,sta bi trebao da mu odradim pre nego pocnem da ga eksploatisem,kakav je za tuning i ko je najbolji u BG -u majstor ..znam da sam mnogo pitao ali ću biti zadovoljan i sa malo odgovora ..pozz braćoooo :care:

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja