Jump to content

Moto Zajednica

Jancicj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Jancicj

  1. Evo par novosti: napunio sam akumulator, upali lepo, ali sirena i migavci ne rade dok se ne ukljuci kratko svetlo, a i ne ubrzava lepo, ali kad se ukljuci kratko svetlo sve radi kako treba i puni do 14,2V... Sta bih trebao da pogledam? Da ne vuce negde na masu ili nesto slicno? :)

  2. Proverio sam punjenje i kada masina radi voltaza se vrti oko 12V, tako da je verovatno otisao regler....

     

    A danas cu proveriti nosac motora, odnosno srafove, pa ako je to u redu znaci da je silen blok otisao, jel tako?

    Hvala na odgovoru... :)

  3. Pozdrav, imam par problema sa navedenim skuterom. Jedan od njih je problem sa punjenjem akumulatora, tacnije kada startujem skuter (kablovima) on radi i nastavi da radi i bez kablova, ali dok ne upalim kratka svetla ne radi mi ni sirena i migavci i onda ga ostavim da radi u leru 10-15 minuta i probam da upalim ponovo i nece. Stavljen je nov akumulator i prvih mesec dana je sve bilo u redu i posle duzeg stajanja su se javili navedeni problemi... Drugi problem je sa polozajem masine, tacnije kada dam gas masina se ispravi (bude u normalnom polozaju) a do tad masina stoji nagnuta blago ulevo... :)

  4. Pozdrav, imam par problema sa navedenim skuterom. Jedan od njih je problem sa punjenjem akumulatora, tacnije kada startujem skuter (kablovima) on radi i nastavi da radi i bez kablova, ali dok ne upalim kratka svetla ne radi mi ni sirena i migavci i onda ga ostavim da radi u leru 10-15 minuta i probam da upalim ponovo i nece. Stavljen je nov akumulator i prvih mesec dana je sve bilo u redu i posle duzeg stajanja su se javili navedeni problemi...

    Drugi problem je sa polozajem masine, tacnije kada dam gas masina se ispravi (bude u normalnom polozaju) a do tad masina stoji nagnuta blago ulevo... :)

  5. Zdravo, ja sam Jovan, zivim u Jagodini. Trenutno vozim Piaggio Beverly 125. Pre toga sam imao Yamahu TZR 125 i jos neke skutere... Pratim forum duze vreme, pa rekoh da se i ja registrujem jer imam cesto pitanja na koja ne nalazim bas tako lako odgovore, tako da se nadam da ce ekipa iskusnijih vozaca moci da mi pomogne :)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja