Jump to content

Moto Zajednica

Živko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    81
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Živko

  1. Pre 15 sati, drmilan_ je napisao:

    Te dobre prodju ispod radar, odnosno nema ih na oglasima nego se prodaju medjusobno, retko koja stigne na oglas, a i ta koja stigne kosta bar 3000 da valja. 

     

    sad ce opet stara prica, sta je na njoj tako dobro pa da kosta toliko bla bla

    Da, pa verujem. A sto se cene tice, sta je tu je, za sada nemam neku konkretnu alternativu. 

  2. Potpuno se slazem sa kolegama iznad. Najbitnije je ne paniciti i bez naglih pokreta tj. naglog dodavanja a i oduzimanja gasa. To je nesto na sta covek moze da utice dobrom pripremom i vezbom. Sve ostale stvari mislim da padaju u vodu u toj sekundi, osim ako vozac nije bas navikao na tako lose uslove puta.

  3. On 20.4.2019. at 20:25, steefanv je napisao:

    Kako su vam podesene kamere kad snimate voznju motora? 
     

    Interesuje me pogotovo ako neko ima yi 4k.

    Nakon komentara koje su kolege ostavljale ovde, promenio sam podesavanja na: 2k, 60fps, Wide. Koristim GoPro HERO5 Session. Ranije sam imao ista podesavanja ali sam snimao u 1080p.

     

    EDIT: I stabilizaciju sa iskljucio, nekako mi je "zivlji" snimak bez nje. Sto se tice ostalih podesavanja, sve je na default.

  4. Meni je zasmetalo kad si rekao:
    Da li znaci da ipak i sam stedis na svom zivotu!?
     
    Ne zelim da ulazim u raspravu, samo sam se pronasao u tvom prvom komentaru.
     
    Pozdrav!
    Mislim da kolega nije nista lose mislio vec da je mozda samo izabrao malo pogresne reci :)

    Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

    • Hvala 1
  5. Ja sam na sajmu uzeo HJC RPHA 11 za 45k i prezadovoljan sam. Jedina mana je sto nema cvikere ali se uz nju naravno dobiju taman i pinlock viziri pored standardnog. Ventilacija je odlicna i u njoj se ne preznojavam previse ni na 30+. Sto se grafika tice, ima mnogo kombinacija i jedva sam se odlucio :) Sto se bezbednosti tice ima ECE (valjda onaj E 22-05) i DOT sertifikate

    Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

    • Sviđa mi se 1
  6. Iskreno, ni ja ih nisam vidjao ove godine ali prosle, dok sam radio blizu arene, sam isao svaki dan brankovim mostom i bilo ih je cesto. Zato se ne zezam mnogo tuda, sta znam.

    Sto se nokije tice, telefon je i vise nego odlican. Budzet varijanta pixel dvojke. Veliki ekran je odlican, pogotovo za navigaciju. Brzo radi, ne baguje, ne stuca. Jedino sto meni nije bas nesto lep ali, koliko primecujem, drugima jeste :)

    Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

  7. Kamera na brankovom snima prednju tablicu u pravcu centra grada tako da bajkeri slobodno zuta i bez brige. A ova prema n. bgd mora jedno 100m da se zaobidje pa opet nazad u zutu slobodno. Tako i kod sajma. A fix. kam. za brzinu kao sto je vec neko reko, do 72 nikom nista a ovi na tronošcima do 70.

    Super tenera je najbolji motor


    Jeste al na tom mestu jako cesto ima pandura. Prodjes ti kameru al moze posle nje lepo da te sacekaju :/

    Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

  8. Moram i ja da podelim svoje iskustvo sa Caberg kacigama. Uzeo sam pre par godina Justissimo GT. Ne znam koji mi djavo bio da uzmem flip-up kacigu ali sam vec posle dva-tri meseca video da sam bacio pare. Mehanizam za cvikere je katastrofa i bez obe ruke, ne moze da radi glatko (jedna na cvikerima, druga na slajderu). Cvikeri se glave i kad se spustaju i kad se dizu. Unutrasnji sundjeri na obrazima su krenuli pre par meseci da se cepaju a potom i da se krune. Trenutno je koristim kao kacigu za saputnicu ali sl. godine na sajmu definitvno uzimam nesto drugo.

    Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja