Jump to content

Moto Zajednica

Jovan021

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Jovan021

  1. Pozdrav svima. Imam problem da izaberem motor do 35 kw zelim neki naked gradski motor. Ima li neko predloga' :)

    P.S. od svih motora mi se najvise dopada aprilia shiver mada ima malo vise od 35 kw :D

  2. Dobro nisi jos jednog varadea poneo u nekom od tih kofera :) jeste al je dosta on skuplji od ovim motora sta ja hocu daa kupim, nema velike razlike u ceni ja bih isao po njega jer jje meni to uzivanje pod br 1 a i siguran sam da je motor dobar samo sto ima samo par preprodavaca koji ih u sloveniji prodaju a ostali su skupi jako :)

  3. haha ovo je dobro zavisno koliko dobro poznajes carinika :) videcu jos pokusavam jeftinije da prodjem al kao i uvke prevaricu se :) koja je po vama prosecna cena za mt03 2006-2008 god oko 20000 km bar tako pisu :)

  4. Trazim jeftiniju jamahu mt :) za pocetak gledao sam u sloveniji to mi iz novog sada nije daleko ima par motora koji mi se dopadaju. E sad kako ih dovesti :) ja bih voleo sam da odem po njega i vratim se sa njime :) koliko je to realno kako sa nasom dozvolom voziti treba li neka medjunarodna? itd

  5. Pozdrav svi ma još jedanput.

    Naime posto je kod nas izbor motora slab, a i dobro su skupi, ja bih otisao u neku od okolnih zemalja da kupim motor i sa njim bih se vratio kuci.?

    Koliko je to isplativo i moguce ? Cuo sam da na izlazu iz zemlje dobijes probne tablice na 3 dana? posle carina itd. koliko to sve kosta?

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja