Jump to content

Moto Zajednica

MrVain

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: MrVain

  1. 4l i manje normalne voznje,5l i jace trosi kad ga stiskas stalno do kraja,sta te cudi vozio si 120 na auto putu 100km mora da trosi.radna temperatura mora da bude ja mislim na sredi to je valjda optimalno kod svih motora.Lep skutercic boja extra.Da ga vozis u zdravlju i veselju 1moto3.gif

  2. Ja mislim da ne moze gore dole da se pomra tj visina,bar je kod mene tako,moze samo napred i nazad,skini lepo plastike sa volana i videces gde ti se nalaze srafovi za stezanje.pa lepo podesi dotegni ili sta vec hoces.I pazi da ga centriras ravno ,ima jedan ja mislim stift ili kako da ga nazovem na viljusci, koji treba da upadne u kanal sa strane i postavi volan u pravilan polazaj.poz

  3. Narode hvala na odgovorima, sagledacu sve kad ga otvorim pa cu videti sta mi je ciniti...... Jos jednom hvala....

     

    Koji nasi clanovi narucuju proizvode sa eBay-a, jel zna neko?

     

    Mozes da naruci preko Milosa,decko je iz Batajnice evo ti njegov broj 0616270678.Ja sam narucivao neke stvari,ali mozes i delove sta oces, sa nemackog ti je najeftinije da narucujes, tj cena usluge.Ceka se oko 15 tak dana da ti stigne.imas negde na forumu bas njegov post. mislim da mu je naslov narucivanje preko ebay-a.

    Ja znam za tu varijantu ako ti nesto znaci.Inace hteo sam da pravim sam svoj nalog na ebay-u jer su sad dozvolili da kupujes preko pay pala i kod nas.samo ti treba devizni racun. neznam koliko je isplatljivo,zbog carine i poreza.

  4. Hvala druze,na pomoci,za sad nekak gura ovako pa cemo videti sta cemo doduse nezveci mnogo dok je hladan tj nezvecka uopste samo kad se zagreje, moze da bude i iglicasti lezaj na klipnjaci tako mi rece Majesty 250dx videcemo sta cu al definitivno moram mu menjati karike i gumice ventila zbog potrosnje ulja,sto pre.pozz

    1moto3.gif

  5. Hvala ljudi na pomoci,videcemo stacemo za sad jos nisam u mogucnosti da idem kod majstora,klasika :) al za jedno mesec dana cu otici,do tad ce izgurati doduse motorce ide lepo vuce rad motora je normalan samo sto malo trosi ulja napiso sam koliko,posto neznam tacno koliko mu staje na meracu od min do max,i da kad je hladan nezvecka samo kad se zagreje tj posle par minuta kad ga uplim.doduse poceo je da zvecka prosle godine pred kraj sezone.sada ja mislim da jace zveci al ko ce ga znati sta je daj boze da su karike,i onako sam planirao to da menjam,kazu da posle 20k km treba da se menjaju karike moj je presao 23k km navodno.videcemo mozda se javi jos neko sa slicnim problemom.

  6. Pozz svim yamaha fanaticima,vidim da se ovde dosta prica o raznoraznim problemima vezanih za majesty 250,pa bih vam bio vrlo zahvalan da mi neko pomogne ako je to moguce,pisao sam i na temu malaguti madison,al posto imam istu masinu kao i vi mogao bih i vas da pitam :),ovako problem je sledeci u predelu motora sa desne strane gde se sipa ulje se cuje zveckanje od cega neznam ali znam da nije od rolnica niti auspuha,klizaca itd.

    Dali su karike u pitanju neznam to bih i ja voleo da znam,dali moze da zvecka ako su karike lose?

    I jos nesto na 1000km mi potrosi ulje onoliko koliko stane na meracu od min do max? nedimi uopste,sta dalje ciniti sta moze da utice na potrosnju ulja osim karika?

  7. Pozz svim Medisoncima 1zdravo.gif,Moze jedna mala pomoc za yamahine masine od 250cc u pitanju je malaguti naravno :),poceo je da zvecka u predelu motora skido sam mu komplet variomat i kavacilo i opet zvecka skidao i auspuh i opet zvecka,e sad ja mislim da su karike jer mi trosi malo ulja tj na 1000km mi potrosi toliko koliko stane na meracu od min do max.

    Jer zna neko da mi kaze sta bi moglo da bude dali su karike u pitanju sto zvecka i dali lose karike mogu da uticu na potrosnju ulja ili moze da bude jos nesto?hvala unapred.

  8. Poz svima,zovem se Nemanja imam 25.god i dolazim iz Zemuna,po struci sam profesionalni vozac.od letos sam napokon,dugo iscekivane zelje postao vlasnik dvotockasa,u pitanju je Malaguti madison 250s sa yamahinim agregatom,i totalno sam se zaludeo motorima.Sve me zivo zanima od mehanike do opreme itd,ima tu i dosta nedoumica ali otom potom.Sezonu jos nisam zatvorio ali izgleda da cu uskoro morati jer ide sve hladnije vreme.Nadam se da cemo se lepo druziti na forumu u prestojecim hladnim danima.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja