Jump to content

Moto Zajednica

sale z900

Članovi
  • Broj tema i poruka

    339
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: sale z900

  1. Marko je prvenstveno dobar covek, preveliko iskustvo ima i nemojte da pricate kojekakve gluposti.

    Nema kome nije pomogao, radi danonocno kako bih nas sve udovoljio.

    On 25.9.2022. at 13:45, cr4zyzola je napisao:

     

    Ili je katastrofa i los majstor

    ili je ono drugo jos gore da i ne pominjem lop... i preva...

    25 dana sam cekao dihtung narucen preko ovlascenog servisa iz Japana jer je prskalo ulje po svecicama

    odvezao motor da se srede ventili karbovi i zameni dihtung

    to je bilo prosle godine

    pre neki dan skinem filter vazduha da ocistim jer je kn u pitanju i rekoh aj kad sam tu da proverim i svecice

    kad ne lezi vraze imam sta da vidim

    svecica opet nauljena odozgo

    Zakljucak je sa pocetka teksta ili je  los ali skroz los majstor ili je zadrzao original iz Japana porucen dihtung da proda za 50e koliko je i mene kostao, da je neki sa aliexpresa zavrsio bi u kanti jer ga mrzelo da otvara agregat

    Trece nema i ne moze da postoji

    Sve je uredno naplatio u gotovini odmah i na ruke

    A da je ljubazan to stoji da ne budem necovek

    Da li ti stvarno mislis da bi on zadrzao tvoj dih. i ugradio ti drugi. Sudeci da vozis motor sa karburatorima to bi trebalo da je stariji motorcikl, da ti zameni dih poklopca ventila ne treba da otvara agregat.

    Iskreno treba sa te je sramota to sto pises kao i ovu dvojcu, pozoves ga kazes mu sta se desilo i da proveri uzrok ponovnog slivanja ulja, mozda ti se i poklopac defirmisao, mozda je njegova krivica zavrnuo mu se dihting ili nije dovoljno stegao jer su ti se srafovi rastegli pa da ne napravi veci problem, moze da bude jos min 10 uzroka svemu tome.

    Covek koji radi gresi, pa da je i njegova krivica kakve veze ima, obrati mu se. Ali da kazes da je lopov tu si zaista preterao sa izjavom.

    On 13.9.2011. at 13:10, dexy je napisao:

    Ja sam isao u vise navrata da sredim kocnicu koja je malo lepila, i svaki put me ubedjivao da "to tako treba". Na kraju se ispostavilo da je otisao glavni cilindar. Takodje mi je "promenio" i lezaj u volanu koji se posle 1000km usekao. Posle sam razmisljao sta mi je jos "uradio" od dogovorenog.

    A na kom motorciklu ako nije tajna?

     

    On 4.9.2011. at 0:34, Monster je napisao:

    Apsolutno nezadovoljan vrlo los covek mozda je dobar kada radi svojim drugarima ili poznanicima ali kada sam prvi put odgurao motor do njega dijagnostikovo je kvar a u stvari uopste to nije bio problem vec nesto sasvim drugo da se malo vise pozabavio sigurno bi mogao da nadje pravi kvar , igrom slucaja motor je upalio i kao sve je reseno dao mu para koliko je trayio da bi se desio isti problem za dva dana na osnovu kojeg sam uz konsultaciju sa jos jednim majstorem konstatovao da nije ni radio na motoru vec da je motor jednostavno uaplio jer je odstojao . kada sam ga pozvao bilo je dodji za 20 dana hahah strasno nekorektno, to je moje iskustvo sa njim , stoga vrlo obazrivo.

    Postanes prijatelj jako lako sa Markom jer su mu uglavnom svi drugari i prijatelji koji dolaze, po meni imao si problem na skuteru da cas radi, pa cas ne radi. Sigurno ti je radio nesto na skuteru pa je proradio i opet ti se desio problem za 2 dana. Nemojte da gledate samo svoju stranu, zamisli da treba da se zajebava samo oko tvog skutera 2-3 dana, koliko to da ti naplati? A pritom svi mi da cekamo zato sto na tvom skuteru naleteo ne svakidasnji problem.

    Marko ima posla do proleca sada da mu niko ne doveze ni jedan motorcikl, to sto ga 10 ljudi dnevno gnjavi to je njegova dobrota i zelja da svakom pomognr i ucini.

     

    • Sviđa mi se 2
    • Podržavam 3
  2. Ima, kupio sam prosle godine dve nove za cb 750 k.

    Aj na neki nacin da kazem i javno ja radim i dovozim motorcikle iz Svajcarske pretezno za Technodrom, plan nam je da Technodrom preselimo na Kosmaj za nekih 2-3 godine.

    I dalje ce postojati firma, salon ali na Kosmaju svima nam je zamisao da pobegnemo iz grada

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 1
  3. On 22.3.2022. at 12:59, Deki Katana je napisao:

    Ne znam sta je lepse, motor ili okruzenje. Svaka cast i na jednom i na drugom.

     

    Prvi put sam se zamislio u vezi stila motora kada sam video kod drugara VF 750 Magna u perfektnom stanju. Copere ne volim ali takav blagi coper mi je privukao paznju, jedino je pitanje dimenzije guma. Kao i kod Sabre prednja 110/90-18 a zadnja 130/90-17 a kod Magne 16". Kako tu stavku resavas?

    Hvala, cale i keva mi zive u mestu Stojnik kod Baba, jeste lepo tamo.

    Sve ostaje kako je izaslo iz fabrike, ne menjam nista na motorima nikakve prepravke

  4. Nema veze jedan sa drugim motorom, VFR podseca po robusnosti i tezini na Varadera onako malo tezak za manervisanje u mestu i pomeranju, probao sam dtc, a i manuelni. Kod manuelnog posle par brzina i vozenja po ulicicama osetio sam da me boli ruka od stiskanja kvacila.

    Bolji ti je prelaz sa NC-a na Afriku, ona je malo laksa za to manervisanje po lokalu.

    Na putu nista od ovoga nije bitno, svi su lagani.

  5. Probao sam Triumph 1050 ST, sve pohvale sem sto greje pa razbija, za 15-20km dobio sam crvenilo na listovima jer sam bio u bermudama, predpostavljam da je i sa modelom Tiger ista prica.

    CBF 1000 top motorcikl samo je iskljucivo za vozace tu do 175 cm

    Versys isto odlican motorcikl plastike su losijeg kvaliteta, izrazicu se na prost nacin na odredjenim brzinama i obrtajima znaju da drče.

    Versys iz Technodrima nije havarisan, farban u potpunosti ispravan motor ili da mu nesto nedostaje itd. Motor je koriscen, nije mnogo vodjeno racuna o estetici i sve to moze da se sredi, a ako je zbog toga krs neka tako i ostane. Da se razumemo ni meni nije nista specijalno, bilo je tamo i ima motorcikala koji sa tom km su izgledali kao sada da su izasli iz radnje.

    Isto tako imas tamo GSX 1250 to ti je moja preporuka da uzmes u razmatranje.

    • Sviđa mi se 1
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja