Jump to content

Moto Zajednica

Tamara

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Status Replies koje je postavio član: Tamara

  1. Pre sat vremena na zrenjaninskom putu kod porsea a prekoputa OMV pumpe kolega sa Suzukijem usmrtio zenu koja je pretrcavala daleko od pesackog...kolega je ne povredjen,uvidjaj je u toku..

    1. Tamara

      Tamara

      uuhh...ne daj Boze nikom.Iskreno,naravno da je zalosno sto je smrtni ishod nesrece...Ali opet i opet i opet i u nedogled sve je ovo rezultat saobracajne nekulture u zemlji a da ne spominjem pricu"hmm,daaa..opet ti ozloglaseni motoristi"

    2. (See 5 other replies to this status update)

  2. Moj sin Pavle sa nepuna tri meseca uporno ponavlja brrmmm, brrmmm. Pitam se sta li zeli da kaze?!!!!

    1. Tamara

      Tamara

      Neka raste zdravo i srecno on je svoje zelje izgleda vec rekao :) :) :)

    2. (See 3 other replies to this status update)

  3. REVOLTIRANAAAAAAAA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOM PRIJATELJU JE IZLETEO KLINAC AUTOM,OBORIO GA,(SRECOM DOBRO JE PROSAO)...POENTA JE U TOME DA JE MALI IDIOT POBEGAO SA LICA MESTA,NI POGLEDAO COVEKA KOG JE IZLOMIO A DA ZLO BUDE VECE KAD JE VIDEO DA MU FALI TABLICA,VRATIO SE S TATOM!!!!!!.......ODVRATNO I ZALOSNO KOLIKO MALODUSNOSTI,NECOVECNOSTI,BAHATOSTI SVUDA OKO NAS...........

    1. Tamara

      Tamara

      Izasla je policija,pronasli su klinca,pokrenuli prekrsajnu,a drugar je naravno angazovao advokata i pokrenuo privatnu tuzbu.Najvaznije da je on relativno dobro,izlomljen,ali da ne cuje zlo,dobro je i prosao.Hvala svima koji su me razumeli da sam ovim putem zelela da povisim glas,da apelujem na sve da moramo podici nivo saobracajne kulture na mnogo visi stepen,da moramo cuvati jedni druge,konstantnom borbom za svoj komad asfalta.

    2. (See 11 other replies to this status update)

  4. REVOLTIRANAAAAAAAA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOM PRIJATELJU JE IZLETEO KLINAC AUTOM,OBORIO GA,(SRECOM DOBRO JE PROSAO)...POENTA JE U TOME DA JE MALI IDIOT POBEGAO SA LICA MESTA,NI POGLEDAO COVEKA KOG JE IZLOMIO A DA ZLO BUDE VECE KAD JE VIDEO DA MU FALI TABLICA,VRATIO SE S TATOM!!!!!!.......ODVRATNO I ZALOSNO KOLIKO MALODUSNOSTI,NECOVECNOSTI,BAHATOSTI SVUDA OKO NAS...........

  5. konacno neke lepe vesti, za vikend 20+ stepeni :)

    1. Tamara

      Tamara

      Neverovatna snaga volje,neverovatna hrabrost....covek kojem ova drzava nije dorasla!!!!!!! Ako on ne obori zakon koji se tice svih nas a koji licno Бунар- Пантелић Ж. onemogucava da nastavi oporavak,NIKO DRUGI NECE,VERUJTE MI!!!!!!

    2. (See 1 other reply to this status update)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja