Jump to content

Moto Zajednica

bobang

Članovi
  • Broj tema i poruka

    235
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: bobang

  1.  

    Da li neko ima da proda desni retrovizor za VFR 800, 1998god. , ili samo nosač pošto je pukao. Zna li ko jel to isti reteovizor kao na cbr f2-f3?

     

    Šta si uradio sa retrovizorima? Jesi rešiuo to i kako?

     

    Ništa još :(

     

    Original ne mogu naći nigde, našao mi je drugar od cbr-a ali treba da odem po njega da vidim dužinu i uporedim pošto kažeš da je kraći.

  2. Ha, ha, ha, više ne. Tu pedanteriju koju je @bobang forsirao stvarno ne mogu da pratim... 0staa2.gif1neznam.gif

     

    cccc pa ne mogu da verujem da si zapustio lonac auspuha!!! >:(<_<:lud: srce me boli!

     

    Vidiš kako je to svima privuklo pažnju, pa i ti si ga kupio samo zbog toga. :D brzo krpu u ruke!

    • Podržavam 2
  3. Jao kako je lep, al baš baš ! Moj bivši BMW, sad me podseti lepih dana.

     

    Drago mi je da te je dobro služio i služi to je odličan motor. Kad sam ga prodao imenjaku bio je u perfektnom stanju, a sudeći po Bobanu i slikama i dalje je u perfektnom stanju. Ko ga kupi neće se pokajati.

    Meni su govorili ko dodje da ga pogleda kupiće ga i tako i bi. Prvi je Boban došao i uzeo a pola Srbije pre toga prevalio za mladjim i "boljim". Tako da imenjače i sad će biti tako, ko želi da kupi taj model i dodje da ga vidi završili ste posao.

  4. Koji je onda savet vas koji ste bili tamo, da li traziti smestaj u Lefkasu pa putovati do plaze malo dalje ali imati i za vece gde prosetati, popiti pice, vecerati... ili u Ag Nikitasu pa do plaze imati manje ili nesto drugo? Posto vidim da se do plaze svakako mora kolima, a i planiramo svojim kolima da idemo.

    Nidri treba izbegavati jel?

  5. Odlicna tema! I ja planiram na Lefkadu ove godine.

    Da li na zapadnoj obali postoje neka mesta gde se moze naci smestaj a da su blizu mora i da nisu bas izolovana od ostatka sveta. Na Google Earth-u je to sve u brdu i dosta daleko od plaze, a i ne lice mesta na gradove nego na neka sitna naselja, npr. Ag.Nikitas, Kalamitsi. A na istocnu obalu mi se bas i ne ide.

  6. Jedno pitanje za iskusne, na VFR-u 800 98godiste se desava sledece, pri brzini konstantnoj od 30 do 60 km/h motor ne mogu da drzim da ide pravo tj. stalno bezi ili levo ili desno. Kasno jesenas sam primetio malo lufta u kormanu i dotegao lezaj i posle toga se ovo desava (ranije to nisam primetio), posto su gume bile stare mislio sam da je do njih ali sam pre nedelju dana stavio nove gume i isto se desava i sa novim. E sad da li je ovo normalno na vfr-u ili je nesto drugo? Da li je moguce da je pretegnut lezaj? Ali kad je na centralnom i podignut prednji kraj sve deluje normalno i normalno se okrece viljuska.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja