Jump to content

Moto Zajednica

vlada_vb

Članovi
  • Broj tema i poruka

    48
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: vlada_vb

  1. On 5/28/2023 at 10:54 AM, tomamega said:


    Nisam siguran, on mi je poznanik, nije baš prijatelj, ali sam ga poznavao desetak godina. Napravio je dužu pauzu u voznji motorom, i onda je prosle god kupio motor, i to jači i ozbiljniji. Na žalost, desilo se to što se desilo..


    :mobilizator:

    Imao je kanal na youtube gde je davno kačio snimke:

     

    https://m.youtube.com/@dekigixxer

  2. 6 hours ago, tomamega said:

     
    Juče pree podne, tragično je anstradao moj poznanik Dejan iz Kovina, svi ga poznaju kao Deki. Pričao mi je da je prošle god kupio BMW GS ili XR nivuje proizvodnje, nisam siguran jer nisam video motor. Nastradao je na licu mesta na putu Kovin - Deliblatska peščara, verovatno je velika brzina bila u pitanju, izgubio kontrolu - udario je u drvo.
     
    Imao je 43-44 god, ostavio iza sebe suprugu i maloletnog sina.
     
    Ovakve stvari treba sve nas da probude, trgnu iz sna i da shvatimo da se ovi ne desava nekom drugom, nego se moze desiti u trenutku bilo kome, pa i nama!
     
    Neka mu je laka crna zemlja.
     
     
     https://nova.rs/vesti/hronika/teska-nesreca-kod-kovina-motociklista-sleteo-s-puta-poginuo-na-licu-mesta/
     

    Pre desetak godina sam kupio Suzuki Srad od Dejana iz Kovina. Sećam se da su mu roditelji živeli u Francuskoj i da je povremeno bio tamo. Nadam se da to nije taj Deki?

  3. Druže čitam ovo i naježio sam se. Ja sam 24. oktobra imao udes automobilom i zadobio prelom butne kosti, na operaciju sam čekao nedelju dana i molio Boga da mi se ne zakomplikuje i dogodi upravo to što si ti preživeo. Ćuti samo kada se sve dobro završilo. Gde si operisan i kako? Mene su skrpili na Banjici, dr Trbović. Ugradili su mi šipku od kuka do kolena kroz kost, takozvani IM nail. Trenutno idem na fizikalne i oporavljam se polako, koleno je najveći problem jer ne mogu da ga savijem do kraja. Želim ti brz oporavak i sve najbolje! :)

  4. I moj drug pre mesec dana iz Kneza Milosa u Bulevar (nije video znak) sa prikolicom bez potpuno ispravne signalizacije pravo u narucije plavima. Tek kad je plavi video crvenu malo se oraspolozio i dao detaljno uputstva o stavljanju novcanice u zapisnik koji je drug kao dobio kroz prozor na potpisivanje. Pri tom je Plavi prokomentarisao kako moraju da paze jer su postavili kamere i imaju unutrasnju pojacanu kontrolu pa da ne padnu. Sve u svemu Vrlo uigrana ekipa u Bulevaru.

     

    svakog dana prolazim tuda i non stop stoji policajac, to im je standardna fora, skretanje iz kneza miloša u bulevar, tako da... čuvajte se :)

     

    mog drugara su nedavno zaustavili kod dolaznih perona na autobuskoj, izlazio automobilom iz javne garaže koja je odmah pored, plavci ga zaustavili nasred karađorđeve, njega i još jedan auto na trotoaru, ubeđivali ga da je izašao od dolaznih perona (što je jelte zabranjeno) a ne iz garaže, cimali ga na vanredni tehnički zbog folija na staklima i na kraju dobili ono što su hteli... jbg

  5. motorom se ne vozim na autoputu, ali zato automobilom da, veoma često... da se ne lažemo vozim brzo. dovoljno brzo da me niko ne pretiče i ne silazim sa brze trake. po meni brza vožnja nije nužno i rizična vožnja. dobar auto, u ispravnom stanju, gume kočnice i trap na prvom mestu i nema problema. neka normalna vožnja po mojoj proceni je oko 160 km/h, ali često idem i brže, dosta brže čak i 200+++

     

    nisam cvećka, očigledno :D

  6. Kupite ALO, imaju na naslovnoj fotogradije visoke rezolucije. Lik u beloj majici, sa pistoljem u ruci - prava pandurska njuska, ovaj u crnoj nosi air max, dovoljno je da ih pogledate i da se zapitate zar je to policija?! Profil onih masnih, prljavih inspektora kojih ima u svim stanicama, a uglavnom su zaduzeni za tabanje prestupnika, dok sa druge strane pate od alkoholizma, kockanja.. Znate vec na sta mislim ;)

     

    Moj stav je da ce ova dvojica da najebu iz prevashodno dva razloga:

     

     

    1. Napali su novinara.

     

    2. Nova vlast je trenutno u fazi dokazivanja i ulizivanja narodu, a obzirom na gore naveden clan 1 uradice sve da pokazu kako smo mi demokratska, civilizovana, perspektivna, stabilna, kurac zemlja.

    • Podržavam 2
  7. :)

     

    istina guzvi nema, a odmah posle raskrsnice, tj posle semafora je u levoj traci mali pregib na putu, tako da nagadjam da je to mozda uzrok pada...nisam mogao da stanem automobilom da bolje osmotrim, ali na motoru nisam video vecih ostecenja, pa se nadam da pad nije bio bez vecih posledica :)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja