Jump to content

Moto Zajednica

ivance

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: ivance

  1. Danas mi je stigao jedan CDI.

    Intex Scooters WCCS00300. Ima isto 5 zica, ali otprilike da nije isti raspored kao kod mog starog. Umesto da ide 2-3 ide 3-2 zice. Da li neko ima ideju kako da pronadjem semu za ovaj CDI. Probao sam nekoliko nacina, ali ne reaguje.

    Unapred zahvalan.

  2. Imam Yamasaki Kingway 50ccm, poznat i kao Sprint Cross. Imamo sam problem sa CDI-em. Probao sam nov iz radnje i nije radio, kupio sam od coveka pravljeni 35e, radio jedan dan i crko. E sad imam jedno pitanje: Da li moze da se umesto ovog CDI nameski komutator od Zastave 101, sa sve bobinom. Da li bi to funkcionisalo??:moto3:

    Unapred zahvalan.

  3. Pozdrav, imam problem sa ovim motorom.Motor je presao 500km i nije u garanciji. Imam problem sa paljenjem, vrlo lose pali i kada je zagrejan. Skinuo sam kabli za svecicu i primetio da u pocetku verglanja uopste ne baca struju(nekih 10s), dok nakon toga konacno ne baci varnicu. Ali to nije sve, motor ne moze da razvije punu snagu i brzinu, pri vecem broju obrtaja motor trokira(kao kada ulazi u blokadu) uz povremeno pucanje iz auspuha. Umesto nekih 45-50 km/h sada ide 25-30km/h. Takodje lose pali na kurblu(kiks), dok na gurku pali bez problema). Ovo se jednom pre toga desilo, ali je kratko trajalo(proradio je sam od sebe). Zamenio sam mu bobinu i svecicu i i dalje se isto desava. Da li ima neko neku ideju sta bi ovo moglo biti?

    Unapred zahvalan,

    Ivan

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja