Jump to content

Moto Zajednica

cbr f sport

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: cbr f sport

  1. Hvala momci,evo nasao sam regler i ugradio ga.Sve normalnoMada mi je u konektoru bio slab kontakt i vjerovatno se zbog tog grijao,al sam to sredio.Uglavnom ovaj novi radi super.Hvala svima koji su se javili na ovu temu.Pozdrav

  2. Znam Joska,slazem se sa tobom.Vidim mnogi te hvale za tvoje umjece,reglere ako sam dobro shvatio ti ih proizvodis?Samo me interesuje oko ugradnje jel jednostavna il treba nesto reckati na instalacijama.Kod mene je trofazni,a izlaze mi dva+ i dva- sa regl.Ja sam iz BIH tako da bih sam sebi ugradjivao.Jos koji dan da vidim neke seme,pa cu znati kako dalje i gdje.Pozz.Hvala svima koji prate temu.

  3. boki.64 ,ja sam iz Prnjavora kod Banja Luke. Sutra cu da ih kontaktiram pa cu se dogovorim sve sa njima.Malo mi je daleko da dopremim motorce nekako do njih,al ako je to neki standardni gerler sa rasporedom zica kao i na mome starom nece biti problem.Uglavno objavicu sta se dogodilo,a koliko vidim nebi trebalo biti problema sa tim reglerom.Pozdrav

  4. Drugari imam problem na cbr 600 f sport 2001.Spalio sam regler,>:((doveo preveliku struju na aku preko punjaca),barem tako mislim jer mi nepuni dovoljno nov akumulator i nakon dvadesetak sek se zagreje toliko da se nemoze pipnuti.Sve bude vrelo i kablovi koji vode do konektora za faze sa masine(ustvari jedna zica,pa grije druge dvije) i sam konektor mi je pocadio i bude vrelNamotaji su OK.to sam provjerio.Imali neko drugacije misljenje mozda da je nesto drugo u pitanju.Koliko su pouzdani ovi zamjenski.Hvala.

     

     

    SEZONA PROLAZI.A RAGISTRACIJA POLAKO TECE......

  5. Drugari potrebna mi je mala pomoc.Riknuo mi regler na mopedu.Sve sam provjerio i ustanovio da je to.Pregrijava se u roku pod petnaestak sek.,a grije i kablove pa i konektor sto se kopca na faye iz masine,nepuni dovoljno sa potrosacima upaljenim..Ako neko zna gdje ima za kupiti nov ili polovan nek da neki odgovor.Kakvo je vase misljenje o zamjenskom?

    post-16392-0-92876400-1339282371_thumb.jpeg

  6. da probas provjeriti senzor radilice ili neki dzek od senzora radilice.Nesto sam slicno imao sa svojom CBR<kom,ako si sve provjerio.pokusaj i to.Mada je mala vjerovatnoca da ce otici od stajanja.ali ko yna.Sretno,pa okaci sta je bilo.

  7. Dobro StefiVA nemam nista protiv Gsxr750.Naprotiv mislim da su 750-ke perfekte masine,samo mlo se bajkera odluceje za njih.

    Neznam zasto.Vozio sam 750-ku od drugara malo po pisti i oduzvio sam se.Ima snage u odnosu na sestotku,al nije brutalna kao hiljadarka.(imas proztora za greske).Luda masina.

    Za Yamahu bas i neznam mnogo.Jednostavno nerazmosljam o njoj.

    Pozzz0namigivanje.gif

  8. Nema ravnog cbr 600 rr 2003.

     

    Sto se tice 636-ce 2006. vozio sam je dvije godine i mogu ti reci da motor vuce i ide ko blesav.Vozio sam i kawu 600 2008,alje znatno manja po gabaritima i znatno je (da nekazem slabija),al osjeti se razlika.Moj ti je savjet 636 od 2004-2005-2006.Osjetit ces snagu na pola obrtaja kad otvori airbox,a kad pustis gas EXUP ventil ce te baciti na glavu.

    Necu vise da lupam,posto sam tek od juce na forumu,pa de neb ispao pametnjakovic

    Sretno sa novim motociklom.

  9. Pozdrav svima.Doslo vrijeme da se posle duzeg razgledanja stranice i foruma i ja napokon uclanim i rgistrujem.

    Zovem se Darijo,dolazim iz Prnjavora kod Banja Luke i vozim "hondu cbr 600 f sport".Mozda bude i nekih slika.

    Eto toliko o predstavljanju i da pohvalim forum od koga nema jaceg.

    Nadam se da sam poruku okacio na pravo mjesto.

    Pozdrav svim ljubiteljima motocikala,a sad moram izaci sa neta ide mi sefica.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja