Jump to content

Moto Zajednica

dzefri

Članovi
  • Broj tema i poruka

    155
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: dzefri

  1. :D Izvinjavam se ljudi nisam imao kad da dodjem na forum. Cena motora je 1000 evra, kilometraza 48722, godiste 91. Nisam ga upalio bice to muka posto nije paljen godinama.. Motor je u voznom stanju. Diskovi prednji su tanki mada za to nisam siguran kada se menja. Za sve ostalo kolege slobodno pitajte, moze i mala korekcija cene za forumase..

  2. 12 hours ago, Arso said:

    Ako ti kažem da mi je jakna na carini stajala mesec i po dana a imala je svu potrebnu dokumentaciju od računa do plaćene poštarine, onda ti je sve jasno.

     

    Covece pa oni nisu normalni :tras2:. Jel si zvao nekoga da vidis sta se desava? Ja sam zvao postu i oni su mi rekli da zovem carinu..

  3. 2 hours ago, Arso said:

    Zato se rezervoar, preko zime ili kada se motor ne vozi duže vreme puni do vrha i u gorivo se dodaje ovaj stabilizator kako bi se smanjili isparavanje i kondezacija. Ja imam sreće da dosta vremena provodim sa majstor Marinkovićem koji redovno prati sve šzto se dešava bilo da je reč o mehanici ili održavanju motora.

    Motul Stabilizer.jpg

    Na greskama se uci :). Sad znam za sledeci put. Poprilicno sam to olako shvatio mislio sam nece a ono sta je bilo u karburatorima je uzas. Sloj se nahhvatao tesko ga je bilo i skinuti.

  4. Karbiratori ocisceni, bili su uzasni :). Motor radi dobro ponekad samo pukne ali verovatno je jos ostalo u sistemu. Tube promenjene iglice deluju super. Membrane su lose, nisu pukle ali dotrajale su tako da cu njih naruciti. Gledacu potrosnju od sad da znam koliko trosi tacno.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja