Jump to content

Moto Zajednica

boyze

Članovi
  • Broj tema i poruka

    215
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: boyze

  1. oj pozdrav evo opet pizdarija pa molim za pomoć motor na leru neravnomjerno radi , skinut karburator reko malo očistiti ,dizna se odavila malo da je stegnem puče.

     

    ajd vidi se da je već prije ciknula nabavio 125 stara je 130 i sad problem zbog nečeg motor neće da pali kad povučem čok na hladno ono javi se pa pr pr pr i radi baca bjeli dim kad upali može se čok dodat diže ler i koliko krugova je bilo štelovanje smjese puno stranica da ne listam :zvizduk:

  2. Propada mi zadnja kocnica kad se zagreje ? Ulje promenjeno relativno skoro.

    Ovo se desava na dugom nizbrdicama kad malo zustrije vozim i koristim vise kocnicu. Cim se malo ohladi radi normalno. Sta moze biti?

     

     

     

    mislim da je sve ok, jednostavno se ugrije i propane kad se ohladi ok. Moja se ovako ponaša samo na velikim nizbrdicama u off-u

  3. oj pozz da pitam da nije tko imao sličnu zajebanciju rađena mašina nove karike gumice ventila dihtunzi semerinzi, kaze majstor sve što je trebalo urađeno 1000km napravio i sad u zadnje vrijeme hoće ujutro zadimit ne svaki put već kad mu šune i to je to dok se vozi ne dimi mogući problemi ?

  4. pozz da pitam dali se moze freewind spustat i dizat, drug ima kratke noge pa ima zajebanciju. Ako moze kako to napravit?

    Moze da se spusti. Na zadnjem amortizeru ima stelovanja za nekoliko cm razlike (mora sve ispod sedista da se razbuca da bi se stiglo do njega). Jedino ako je vozac malo tezi ili ako se vozi dvoje moze da bude problem zato sto rep dodje blizu tocka, pa postoji sansa da udarom na neku rupu ili neravninu dohvati tocak. Drugo resenje je "dog bones" pomocu kojeg bi regulisao visinu, a vesanje ostalo tvrdo ili sa kracim hodom

     

     

     

    ok hvala

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja