Jump to content

Moto Zajednica

3006

Članovi
  • Broj tema i poruka

    666
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: 3006

  1. 2 hours ago, rastkojokic said:

    Što se tice vestine svima su puna usta najvise Stonera i onda Lorenca...

    Što se Stonera tiče, opravdano. 

    Po meni, Lorenco je bio veliki radnik, nije imao talenat Stonera, Markeza, Maksa... Što možda još više pokazuje njegovu veličinu.

    A ni Stoner ni Lorenco nisu bili prljavi igrači, Lorenco bar u kasnijoj fazi. Markez i pogotovo Rosi ne spadaju u tu grupu.

    • Sviđa mi se 1
  2. 15 hours ago, marlin said:

    Ducati koga je vozio Stoner jeste bio kanta, to potvrdjuju katastrofalni rezultati svih onih koji su sa njim vozili u istoj ekipi, racunajuci i Doktora.
    Stoner sa 23 pobede i titulom je bio incident.:aha:

    Kameni je znao kako da izvuče maksimum iz motora koji je imao, što je dokaz njegovog talenta i veličine. Za razliku od ostalih. 

    Nego sere mi se od toga kako je Jamaha samo čekala Rosija da uzme titulu, a cela fabrika je sedela i svirala qurcu.

  3. 10 hours ago, Biker-Boy said:

    @marlin pa isto tako je Rossi sa Honde prešao na kantu Yamahu koja nije videla titulu 12 godina i uzeo titulu u prvom pokušaju...

    Ne osporavam Stonera, velik šampion i vozač, ali nije ista klasa kao Rossi, to samo mržnjom ili čime već zadojen slepac ne vidi.

    Baš me zanima koji je to vozač uzeo titulu na kanti od motora.

  4. 16 hours ago, filipfg said:

    Pa to je i meni logicno, nema sanse da bi mu ponudili vise od Honde... Mada sam i siguran da su Lorenza tada platili ekstremno mnogo, jer ovaj nije bio jeftin

    Ako se dobro sećam 10 milki za dve sezone.

  5. 8 hours ago, pronto said:

    Jes'...u pravu si.

    Obnevideo sam...tek trošim prvu kahvu.

    Al' pazi sad...

    To će biti i da sam pod utiskom, vidiš šta je moć sugestije...

    ...nađoh neku teoriju, da se MM neće pojaviti na prvoj trci, koja bi tradicionalno trebalo da bude u Qataru....i da se mesto priprema, samo za tu priliku, za, manje ni više....Lezbo Dovija :staa2:

    On je tu prilično brz, ne bi se obrukao...mada koliko je spretan u tome, verovatno bi našao načina.

    To sam i ja čuo. Javna je tajna da Mark Markez ima problem i da će verovatno na treću operaciju, što znači veliku verovatnoću da propušta par trka na početku sezone. Dakle, Dovi je mogao da prihvati da vozi sezonu za Apriliju za male pare ili da menja Markeza, pa koliko potraje. I da sebi napravi prostor za 2022. Videćemo.

    Čak se spominje da je dr.Mir nešto zeznuo pri operaciji MM, što mi baš i nije realno, ali ko zna, svako greši ponekad.

  6. 2021. tim Vr46 dobija pola garaže Avintije, sa Marinijem i sa njim mehaničari. Avintija 2022. više neće biti u gp-u, dakle Vr46 dobija svoj tim. Postavlja se pitanje sa kim će sarađivati - Jamaha je tu br.1, vezani su svim i svačim, najviše parama, ali postoji i veza Rosi-Brivio, dakle ne bi bilo iznenađenje da Vr46 bude satelitski tim Suzukija. Postoji varijanta da Petronas nastavi sa Suzukijem, a Vr46 sa Jamahom, ali čini se da su tu još veće pare u pitanju. Dakle, ne bih se iznenadio da Rosi nastavi da pokazuje neko nezadovoljstvo Jamahom, naravno ako planira dil sa Suzukijem.

    • Sviđa mi se 1
    • Podržavam 1
  7. 3 hours ago, to crank said:

    Koji Max?

    Neki nebitan lik, poznat samo po tome što mu je pedeRosi pokazao srednji prst u sred trke. Inače vozio Dukati u sbk, beše 2007 ili 2008. Pljuvao ih (Dukati) na sva usta. Inače potpuno netalentovan.

  8. Sviđa mi se ideja sa Lorencom u Apriliji, malo da sarađuje sa Maksom. Preslikani stilovi, mogli bi nešto da naprave učitelj i učenik.

    Zanimljivo da su i jedan i drugi izduvali u Dukatiju, čak se Maks javno zahvalio crvenima što su ga oterali u Apriliju.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja