Jump to content

Moto Zajednica

Ticak

Članovi
  • Broj tema i poruka

    41
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: Ticak

  1. Bice uredno postavljene oznake ka jezeru na svakom mogućem mestu gde je vidljivo,sa koje god strane da dolazite pratite tablu Bač a od bača će biti sve obeleženo.Ulaz po motoru je 300dinara i važi sa sve dane,kamp je besplatan i biće na dva do tri mesta uzduž jezera naravno biće označeno,plaža je uređena poseduje sve što je potrebno za nezaboravan boravak,tuševi,wc,što se policije tiče neće biti nikakvih problema izaći će maksimalno svima u susret pošto su većina naši članovi počev od komandira pa nadalje :moto3: .

    Program:Petak: nastupaju lokalni bendovi iz Bača

    Subota:bajkerske igre,bajkerski pasulj,defile,Streetfighter,koncert SANTOS BROTHERS,LIVIO BERAK BEND i provod do ranih jutarnjih sati.....

     

    OČEKUJEMO VAS SVE DA SE DOBRO PROVEDEMO ISKUPAMO NAJEDEMO I NAPIJEMO :takoje:

     

    KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA NA:063/84-33-519 Zoki

  2. sediste radio jedan drugar imam broj samo da ga pitam dali hoce da radi pa cu ga napisati,motor prodan,puno dobre i bezbedne voznje novom vlasniku.

    MOZE LOCK :takoje:

  3. Sinoc stigao sa puta od 2000km bez ikakvih problema,danas istice registracija,moze cena 2100e bez registracije ili visa za registraciju da ga ja registrujem.

  4. Pozdrav drugari,drugar i ja vec duze vreme razmisljamo o izradi auspuha imamo odgovarajuce masine za savijanje cevi,lima samo nam je potrebna informacija gde mogu da se nadju zavrseci auspuha tipa trioval,heksagon,oval zavrseci,ako neko ima neku informaciju neka javi. :takoje:

  5. Batali te preparate bez muke nema sjaja,potrebna ti je brusilica sa potenciometrom,coja za poliranje hroma i pasta za poliranje hroma javim ti veceras tacan naziv samo da nadjem kutiju..Ako neznas postupak pitaj da ti objasnim sve rezultati budu extra :jee:

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja