Jump to content

Moto Zajednica

bobofjr

Članovi
 • Broj tema i poruka

  24
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3 Neutral

O članu bobofjr

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 16.05.1984.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Srbija, Požega
 • Motocikl
  BMW K 1600 GT

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Pera Bogićević? Extra majstor, sve pohvale, preko njega sam kupio fjr-a i ujedno ga kod njega održavam, izmeđuostalog ovlašćen je za prodaju i servisiranje yamahe.
 2. Ni sam ne znam šta se više događa, na sajtu rts-a, b92 i blica stoje sveži tekstovi u kojima piše kako će se tablice normalno izdavati od ponedeljka, baš ću danas da odem do SUP-a da pitam ima li šta od toga ???
 3. Postoji još jedna nelagodnost kod kupvine motora na firmu, problem nastaje ako jednog dana rešiš da prodaš motor a budući vlasnik želi da ga prevede na njegovo ime, tom prilikom on mora da plati pored obaveznog poreza na prevod vozila mora i da plati porez koji si ti izbegao prilikom kupovine novog motora, a to će da mu izađe malo mlogo i možda neće hteti da kupi motor! Naravno ovo važi ako izbegneš plaćenje pdv-a.
 4. Iii bre šta više neće izmisliti , na "vetrobransko staklo" (kako su već krstili vizir na masci) je neću nalepiti sigurno, jedino mesto gde bi je nalepio je prednji amortizer!
 5. Eto, ipak su nas imali u vidu, nećemo imati dopunski trošak za nov nosač tablice nego samo tablicu! ;D
 6. Najbolje bi možda bilo da budu kao slovenačke, čini mi se da su iste dimenzije kao naše a i najizglednije su. E sad gde će pisati ćirilica i da li će uopšte pisati to će se verovatno znati tek kada se budu pojavile, u svakom slučaju nekako mi se čini da će biti lepši osećaj kada odeš negde u inostranstvo sa ovim novim tablicama, izgledaćemo malo jevropski
 7. Od 6. jula počeće izdavanje novih registarskih tablica i saobraćajnih dozvola, propisano je pravilnikom objavljenim u Službenom glasniku. Predviđeno je da se tablice zamene u roku od godinu dana, prlikom redovnog produžetka registracije. Nove tablice biće bele boje, sa plavim poljem na levoj strani, na kojoj je ispisana medjunarodna oznaka Srbije - SRB. Na tablici će biti crnim latiničnim slovima ispisana oznaka registarskog područja, potom crveni štit sa belim krstom i četiri ocila, ispod kojeg je ćirilicom ispisana oznaka registarskog područja. Umesto kombinacije 4 do 6 brojeva, kao do sad, registarska oznaka sastojaće se od tri ili četiri cifre i kombinacije slova na dve pozicije. U kombinaciju ulaze sva latinična slova, kao i slova W, X i Y. Saobraćajna dozvola biće dimenzija 54 sa 86,5 milimetara, sa tekstom na srpskom i na engleskom jeziku, moći će automatski da se očitava i imaće više zaštitnih elemenata. Novost je registraciona nalepnica, koja će se lepiti na vetrobransko staklo prilikom prve i svake sledeće registracije. Izvor: B92 Verovatno će biti nove i za motocikle, samo da ne budu veličine kao u pojedinim zemljama EU!
 8. Evo i mojih! Divčibare, jun 2007 Negde na putu Petrovac-Budva... Avgust 2007
 9. Ovo je snimak Mrsija sa Zlatibora, predsdnika moto kluba High-lander, snimak je star čini mi se tri godine, vozio je suzukija 600 k3 ili k4. Godinu dana posle ovog snimka pao je sa hajabuse 4km pre Zlatibora, slomio nogu...
 10. Eee Pedjoni baš si se udesio, želim ti brz i bezbolan oporavak! Aj sve al kako stiže ulje da te opeče...ah taj BMW, da je bio japanac... ??? P.S. Nadam se da si izvukao "neku" pouku!
 11. Tačno tako i meni se dešava ista stvar, gde cirada dodiruje do motora tu i prokisne, a gde ne dodiruje tu neće...
 12. Lokacija jeste prošlogodišnja, a evo brojeva telefona hotela u Užicu, sva tri su udaljena nekih 200-300m od kanpa: Hotel "Zlatibor" 031 516-188 Hotel "Palas" 031 512-752 Hotel "Turist" 031 553-253
 13. Ja sam pre neki dan kupio ciradu za motor u Metrou, 830 din, odlična je, čim sam došao kući stavio sam je pod slavinu da vidim dal je vodootporna i nepropustiva je 100%! Inače u sebi nema kanap nego lastiš.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja