Jump to content

Moto Zajednica

HogarPG

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu HogarPG

  • Rođendan 21.04.1975.

Contact Methods

  • Website URL
    http://kawasaki-kle500.blogspot.com/

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Podgorica
  • Motocikl
    Yamaha TDM 900

HogarPG's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. HogarPG

    TDM Srbija

    Da. Na CG table je. Kupio sam motor sa 9.700 km. Servis (ulje, filter i kociona tecnost) i nove gume su zamjenjeni na 10.000km pocetkom maja ove godine. Pored toga, motor ima Givi Maxia kofer, poviseni vizir (fabricki dolazi uz motor) i engine guard. Motor se vodi na mene i registrovan je do aprila iduce godine. Moze da se vidi u Podgorici, a ako je neko ozbiljno zainteresovan, a ne moze doci, mogu ga povesti u Yamahin salon, pa da oni urade procjenu motora. Ako ga kupuje neko van CG, raspolozen sam dovesti ga bar do granice. Najniza cijena motora za kupovinu u Podgorici je 4.900eur. Motor je doslovno u stanju "sipaj i vozi". Ovo su samo neke fotografije, imam ih jos dosta, pa ako nekoga interesuje nek mi posalje na PM email. P.S. Oglas na pravom mjestu ne mogu postaviti jer imam manje od 100 postova.
  2. HogarPG

    TDM Srbija

    Na zalost, zbog problema sa poslom, moram prodati svoj TDM 900, 2008. godina, nepunih 12000km. Ako koga interesuje prakticno nov motor, nek se javi. Motor se nalazi u Podgorici, Crna Gora.
  3. HogarPG

    TDM Srbija

    Vec je dobio poviseni vizir, koji se ne vidi od kacige, kao i crash bar, ali za njega je tako mali da se skoro i ne primjeti - nece sacuvati plastike, ali hoce motor. Na ovom linku sa fotografijama nadjoh i fotke svog starog TDM-a
  4. Aj i ovdje da stavim prvu fotku mog novog TDM-a, al ko pogleda moj post sa 2 strane, nece primjetiti veliku razliku ...
  5. HogarPG

    TDM Srbija

    Evo i prva zvanicna fotografija mog novog TDM-a...
  6. Ako se odlucite za Crnu Goru, javite
  7. HogarPG

    TDM Srbija

    Da li neko zna gdje se mogu kupiti bijele plastike za zmigavce za TDM 900, slicno ovome:
  8. HogarPG

    TDM Srbija

    @mijalko85 Vizir je Givi. Za novi motor sam nabavio Kapa vizir - isto izgleda, kosta manje. @Apex PN je 3xv-83350-21-00. Odnosno ovaj: Ne nadjoh fotku sa pinovima, al mozda ti budes bolje srece.
  9. HogarPG

    TDM Srbija

    Trazis nesto ovako: http://www.motorbikesandparts.co.uk/tcp-aerodynamics-a-set-fairing-lowers-yamaha-tdm-850.html
  10. HogarPG

    TDM Srbija

    Drago mi je vidjeti ljubitelje TDM-a na okupu. 2011. sam bio ponosni vlasnik TDM 900, koji mi je pruzio bezbrojne sate i kilometre zadovoljstva i uzivanja. Rastanak sa motorom je bilo veoma bolno iskustvo, pa sam tako, prije 9 dana, ponovo kupio isti motor. Stari motor je bio 2005. godiste, imao oko 60.000km i opremljen sa ABS-om, dok je novi 2008., presao 9.700km i nema ABS. Svakako, novi ima daleko manje opreme, ali duga je godina Ovo je fotografija mog starog TDM-a sa moto skupa u Trebinju, a novi kacim kada ga registrujem.
  11. imam nekih obaveza ako uspem da ih rešim idem za Sarajevo evo ti moj tel:069 52-52-13 068 59-59-54

  12. srećan rođendan!!!!

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja