Jump to content

Moto Zajednica

TOMOS sm

Članovi
  • Broj tema i poruka

    34
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

TOMOS sm's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. pozdrav druze !! mozes li mi reci nesto vise o tomosu sm 125 ? razmisljam se o kupovini novog tomosa ili nekog novog kineza, konkretno sprint apollo 250.. koliko dugo vozis tomosa? koliko si ga tacno platio? i kakva su iskustva, izdrzljivost, kvarovi? hvala puno !
  2. zdravo svima ! samo me zanima koliko trenutno tacno kosta nov apollo? da li ce biti nekih popusta u toku zime i slicno? hvala !
  3. da da citao sam tu temu, znam za taj SPRINT, nije los, mada izgleda da mu je los zadnji amortizer i neki problemi sa auspuhom.. a jel imaju negde ovi orion apollo? enduro od 125 250 kod nas??
  4. stvarnoOOooOO??!! meni deluju da su bas odlicni motori? bas sam se nalozio da uzmem, samo da ne bude onaj mini [pit bike]...a i nisu puno skupi!
  5. jel imaju kdo ans da se kupe ovi motori???? do 250 i 125cc????? hitno molim vas !
  6. nadam se da ce do sajma u bg biti i novija serija sa kvalitetnijim amortizerom
  7. naravno da moze... al treba uloziti para i jos vise zivaca jer je motor kupljen nov :o
  8. 18 za 6meseci.. pa ne bih voleo da na svakih 2000km menjam amortizer, a gledam jednom decku je auspuh istopio hladnjak i plastiku, razocarao sam se, a taman sam mislio da je ok motor..
  9. pa to jeste, al dal su trajniji i pouzdaniji ne verujem bas..
  10. danas sam se bas zagrejao za taj apollo ili cak qingqi, ipak su jeftiniji od tomosa, a imaju i jace motore, jesu kinezi al kolko vidim nikoga nisu ostavili an putu..
  11. danas zvao moto trade, tomos sm 125 je 190 000din i to bez akrapovicha, kako rece neki gospodin sa kojim sa pricao [koj pri tom ne zna ni sta je akrapovich a ni sta je auspuh uopste]
  12. ova tema odavno otisla u off, ovde se o svemu prica samo ne o TOMOSu sm 125... bolje da sam stavio naziv, SM125 do 2000e...
  13. ne mogu jos 200kubika, za pola god cu imati 18 leta... a sto se tice tomosa, odlicno izgleda, mada ima i lepsih al ne bitno.. a jel verzija sa akrapovichem puno skuplja? uglavnom vidim da na netu svi imaju akrapovich..
  14. nista od 2t, samo 4t ne bih voleo da mi se kvari, a to da ce mi dosaditi [ni ne ocekujem da se zadovoljim sa 125 niti da ga dosta vozim po sumama i off road terenima] tako da je ok 4t, ionako planiram da idem na vece kubikaze.. al nekako me sve vise ubedjujete da uzmem polovan ) koj dobar polovan supermoto do 125ccm moze da se nadje? al da nije stariji od, recimo, '05 '06...do recimo 1500e [+/- 150]
  15. tacno je to za MZ i za delove, jbg... prvi mi je motor a sa novim cu biti siguran sta sam uzeo... na 4t je mnogo lepsi zvuk a koliko znam 2t vise trosi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja