Jump to content

Moto Zajednica

vukic.rs

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu vukic.rs

  • Rođendan 14.07.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vreoci - Lazarevac

vukic.rs's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Voleo bi cesce da vidjam taj prizor te bajkere sa kacigama. A to je postala praksa u skoro svim gradovima...
  2. Danas sam bio po gradu i prijatno sam se iznenadio retko ko je bio bez kacige. Dal sto je bilo hladnije il zbog neceg drugog neznam al dajem sve pohvale zbog toga!
  3. Znaci to sto pise na njihovom sajtu kracim recima DA SU EXTRA to je samo farsa, ako je tako kao sto kazes. Mada nezuri mi se uopste sto se tice toga. Napravicu pravi odabir kacige.
  4. Prodajem il menjam potpuno novu kacigu kupljenu preko neta. Skroz je OK al mi je mala, njena velicina je L. Posedujem papire i racun. Nigde nema ogrebotine. Moguci svi dogovori a menjao bi je za Shiro full face. Dao bi je za 5000 hiljada.
  5. vukic.rs

    GPS?

    Imam Galebov GPS uredjaj sasvim je OK veruj te. Koju god rutu da sam mu odredio on me je odveo na tacnu lokaciju. Neznam sta bi bez njega. Fora je kod Galebovih uredjaja to podesavanje, koji put hoces a koji ne. Kad ga podesis radi bezprekorno. Ima jos niz sadrzaja na njemu poput mp3 i mp4 kao i dvd i divix sto mi olaksava putovanje kad sam u kolima sa decicom. Pustis im crtani i mir u kolima. Moja preporuka Galeb definitivno!
  6. Bio sam na podforumu i vidim zaista ima momaka koji dostavljaju Loisovu opremu. Nema sta na ovom sajtu sve mozes naci sto te zanima samo ako ga dobro prelistas. A ja to nisam uradio ipak sta bi ja bez vas drugari. Pozdrav!
  7. Zarazio sam se sa ovim sajtom,kad god imam vremena ja sam na njemu a opet neogu sve da prelistam i vidim sto me zanima da prelistam sve podforume. Prebacicu se na taj podforum pa da vidim o cemu se radi.
  8. Iako sam nov u ovim vodama kao sto si rekao sve si mi lepo objasnio. To znaci da mi samo mozemo listati Louisov sajt i paliti oci a nista od kupovine. I ja se nadam da ce dobi bolji dani po pitanju toga. Jos nesta mi nije jasno, ovi Loisevi katalozi sto se nude na raznim sajtovimo poput ovog ka koju foru oni funkcijonisu? Dal dobijes katalog izaberes sta hoces i javis posredniku gresim li? Hvala na razumevanju
  9. Cao svima! Jureci po netu trazeci opremu za voznju mog ljubimca naleteo sam na Louis. Vidim svi ga preporucujete OK odem na taj sajt kad ono sve na ja bi rekao nemackom jer engleski znam dobro. Ipak sam ukapirao o cemu se radi al me interesuje jel neko nesta uzimao preko tog sajta? Na koju foru radi? Vidim tamo je puno jeftinije nego kod nas sto se tice moto opreme pa bi nesto preko njih i narucio. Zeleo bi da pomognete ne samo meni vec i svma ostalima koji bi zeleli da kupe nesta opreme na stranom sajtu a nemaju iskustva kao i ja. Dal kod nas ima neki Loisov ovlasceni zastupnik? Unapred zahvalan
  10. Cao drugari. Razmisljam se o kupovini Shiro full face kacige.Svidja mi se nije losa al neznam gde je mogu kupiti? Dali vi znate dal postoji tu negde u vasem kraju prodavnica Shiro opreme? Konkretno mislim na Beograd, Arandjelovac, Valjevo il Ub. Jer sve ostalo mi je podaleko ukoliko nesalju postom.
  11. Zakasnio sam za Petnicu vidim van mreze ste. Meni nesta nije bilu uredu sa netom al sad je sve OK. Nego kad je taj moto skup? Pozdrav za komsije!
  12. Bratunac savrseno zvuci ali sprecen sam zaista. Al za sledecu godinu videcemo nesta!
  13. Naravno nek sve ide svojim tokom! Samo to je bio moj predlog ukoliko bude kakvog doradjivanja sajta. Pozz
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja