Jump to content

Moto Zajednica

DZombi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu DZombi

  • Rođendan 26.07.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beli Manastir

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DZombi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pošto sam dosad dobijao samo ponude za zamenu koje nisam mogao prihvatit odlučio sam spustit cenu na 2100 evra i pojasnit razlog prodaje. Naime radi se o sledećem: imam dvojno državljanstvo srpsko i hrvatsko. Motor je na mom imenu registrovan u Srbiji a ja radim u Hrvatskoj gde provodim 90% posto vremena pa sam stoga u Hrvatskoj u carinskom prekršaju. Pošto mi je zbog nedostatka vremena, novca i zamršene procedure gotovo nemoguće ocarinit ga u Hrvatskoj rešio sam da ga prodam pa si kupim drugi registrovan u Hrvatkoj. Pošto motor ima u sebi još puno kilometara siguran sam da će se neko lepo navozat s njim, a nadam se da ću i ja naći neki takav u Hrvatskoj. Ukoliko neko nema mogućnost doći u Hrvatsku da ga vidi a ozbiljan je kupac, možemo se dogovorit da ga ja dovezem u Srbiju. Ako je neko zainteresovan rado ću odgovorit na sva pitanja i dati brojeve telefona na pp.
  2. Motor je u odličnom stanju. Prešao je 31000 km. 1996 godište. Kod mene je 4 godine i nisam imao nikakvih problema. Na njemu su nove gume Michelin Pilot Power, Novi lanac i lančanici DID, Nove kočnice, Promenjeno je ulje i filter prije 500 km, Prošle godine stavljen novi akumulator i svećice. Ima sportski vizir + serijski, Race auspuh + DB kiler + serijski, K&N filter, poklopac zadnjeg sedišta... Registrovan je u Bačkoj Topoli i Registracija važi do 09.06.2012. Sa obzirom na cene po oglasima i stanje motora mislim da bi 2300 evra bila fer cena. Prodajem ga zato što radim u hrvatskoj.
  3. I konstrukcija repa je druga, kod mene je od K2. I sedište mora da se menja... Da ponovo ovo radim stavio bih rep od nekog novijeg, K7-K8 i napravio novu konstrukciju od metalnih cevi. Hvala boki, a što se tiče zvuka mislim da je preteran glasan. Čekam da me murija startuje za galamu. Gledam neki dB killer da umetnem, ili čepove za uši... Hvala na odgovoru. Videću preko zime šta ću stavit. Što se db kilera tiče ja ga imam na mom, ali se često poželim pravog zvuka pa ga skinem.
  4. Rep izgleda super. I ja razmišljam da ga zamenim na mom, pa me zanima od čega si ti stavio, dali je druga samo plastika ili još nešto?
  5. Evo i ja sam vlasnik SRAD-a već treću godinu. Menjam ulje i gume, sipam benzin i vozim se. [/img]
  6. Zovem se Zoran, imam 34 god. Elektrotehničar sam. Živim u Belom Manastiru. Vozim motore 20-tak godina, Zanima me sve u vezi njih, popravci,održavanje, iskustva,putovanja... Trenutno vozim Suzuki GSXR 750.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja